Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Impreuna cu doi prieteni am infiintat o firma de consultanta”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 Interviu cu Sorin Moldovan, student

[slideshow id=227]

 In anul 2007, Sorin a absolvit Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”, profil tehnician mecanic, iar in prezent este student in anul II la Facultatea de Inginerie din cadrul Universitatii de Nord, specializarea tehnologia informatiei. Alaturi de alti prieteni, Sorin a infiintat o firma de consultanta. De ceva vreme practica si parasutismul. – Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

– In primul rand, sunt o persona sincera pentru ca urasc minciuna. Mai pot sa spun despre mine ca sunt ambitios, sociabil si cu simtul umorului. Uneori sunt si foarte imprevizibil?

– De ce acest profil in facultate?

– De cand am fost mic mi-a placut informatica si calculatoarele. Inca de la gradinita am avut acces la un calculator, de atunci m-am orientat in scola catre acest profil, de viitor consider eu.

– Ce poti spune despre firma care ai infiintat-o?

– Este vorba despre o firma de consultanta pentru atragerea de fonduri europene, pe care am infiintat-o alaturi de alti doi prieteni. Suntem doar pe inceput, insa speram sa ne dezvoltam afacerea.

– Cum ai ajuns sa practici parasutismul?

– Repezinta o pasiune pentru mine. Intotdeauna imi place sa incerc lucruri noi. Este un sport care iti ofera o senzatie extraordinara si foarte multa adrenalina.

– Perspective?

– Doresc sa termin cu bine studiile si sa dezvolt firma pe care am infiintat-o. Sora mea este plecata in Anglia si mi-as dori sa imi gasesc si eu un loc de munca acolo. In orice caz, vreau sa lucrez in domeniul in care m-am specializat in facultate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns