Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Premierul Boc a fost atacat cu ouă la Timișoara

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O persoană a aruncat cu ouă, vineri la prânz, spre mașina în care urcaseră premierul Emil Boc și ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, imediat după o întâlnire de la Consiliul Județean Timiș, ouăle spârgându-se pe treptele Palatului Administrativ din Timișoara.
Potrivit martorilor, bărbatul care a aruncat cu ouă a fugit apoi pe o stradă perpendiculară pe cea pe care se află Palatul Administrativ. Coloana în care se afla mașina premierului nu s-a oprit în urma incidentului, nicio mașină nefiind atinsă de ouăle aruncate.
Femeile de serviciu de la Palatul Administrativ au adunat imediat resturile de pe scările instituției, iar jandarmii au luat declarații de la martorii incidentului.
Premierul Boc nu este singurul demnitar în această situație. Și în fostul președinte Ion Iliescu s-a aruncat cu ouă, anul trecut la comemorarea eroilor revoluției. Emil Constantinescu a fost stropit cu cerneală, pe vremea când era președinte. Tot în timpul mandatului de președinte, George Bush a fost ținta bocancilor unui ziarist.
Premierul Emil Boc și ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au făcut vineri o vizită în județul Timiș, care a inclus opriri pe șantierul centurii Timișoarei, la sediul PDL și la Consiliul Județean. Boc le-a spus constructorilor care lucrează la centura ocolitoare a Timișoarei că va veni și în august să verifice stadiul lucrărilor, precizând că până în prezent s-a finalizat 53% din lucrare și că la 1 decembrie se va putea circula. Boc s-a întâlnit și cu finanțatorul lucrării, reprezentantul băncii japoneze, căruia i-a mulțumit pentru răbdare și sprijin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns