Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rezultatele inregistrate in wekend la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In aceasta perioada majoritatea echipelor de prima liga sustin jocuri de pregatire in tarile in care isi efectueaza pregatirea centralizata.

 Urziceniul a remizat cu echipa a doua a lui Celtic Glasgow

Campioana Romaniei Unirea Urziceni a remizat, sambata, in meciul amical disputat in Scotia contra lui Celtic Glasgow, scor 1-1. Golul formatiei antrenate de Dan Petrescu a fost marcat de tanarul atacant Raul Rusescu, in minutul 55. La echipa din Urziceni au debutat cu aceasta ocazie Vasile Maftei si Laurentiu Marinescu, abia sositi in cantonamentul din Scotia. Dan Petrescu a folosit urmatorul lot de jucatori: Arlauskis – Maftei, Galamaz, Mehmedovic, Brandan – Paduretu, Ricardo, Apostol, S. Frunza – Bilasco, Rusescu. Au mai jucat: Nicu, B. Fernandes, Bordeanu, D. Matei, Paraschiv, Marinescu, Todoran, Onofras, Danalache, D. Stan

 Timisoara a surclasat pe Eintracht Frankfurt

Vicecampioana Romaniei, FC Timisoara, aflata in cantonament in Austria, a invins la scor de neprezentare, 3-0, echipa care a terminat pe locul 13 in Bundesliga, Eintracht Frankfurt. Golurile echipei banatene au fost marcate de Luchin (‘33), Parks (‘68) si Magera (‘85). Pentru FC Timisoara este a treia victorie consecutiva in Austria, dupa cele inregistrate in fata echipelor Austria Karnten (7-1) si NK Garmin Sencur (5-1). Astazi, echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau urmeaza sa intalneasca, cu incepere de la 18:30, formatia germana FC Koln.

 Dinamo a pierdut cu St. Etienne

Dinamo a mai inregistrat o infrangere in cantonamentul din Franta, de aceasta data in fata echipei, care s-a clasat pe locul 17 in ultima editie a campionatului francez, St. Etienne. Francezii s-au impus cu 2-0 (1-0), in urma golurilor marcate de Mirallas in minutul 27 si Paye in minutul 82.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cart