Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mureșan și Remeș, audiați de comisia de anchetă pentru irigații

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ioan Mureșan, Decebal Traian Remeș și Daniel Dăianu sunt printre cei care au fost invitați, pentru miercuri, la audieri în ședința Comisiei parlamentare de anchetă privind cercetarea modului în care se gestionează amenajările de irigații și fondurile alocate. Comisia are programate audieri, cei invitați fiind Dinu Gavrilescu (ora 10.00), Ioan Avram Mureșan (ora 10.30), Decebal Traian Remeș (ora 11.00), Daniel Dăianu (ora 11.30), Valentin Apostol (ora 12.00), Vasile Pintilie, de la Apele Române (ora 13.00), Nicoleta Șimon, de la ANIF (ora 14.00).
Președintele Comisiei pentru irigații, Valeriu Tabără (PDL), a declarat, marțea trecută, la finalul ședinței, că membrii acesteia iau în calcul audierea tuturor miniștrilor Agriculturii din ‘90 până în prezent, propusă de Victor Surdu (PSD). El a spus că sunt miniștri care au mari responsabilități față de ce s-a întâmplat în sistem.
În plus, Tabără a menționat că numele miniștrilor responsabili pentru sistemul de irigații vor fi cuprinse în raportul Comisiei de anchetă, alături de materialele prezentate de cei audiați și constatările din teren.
Valeriu Tabără și Victor Surdu au fost miniștri ai Agriculturii, în perioada 1994-1996, respectiv 1989-1990.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns