Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Documentele puse pe site-ul Ministerului Turismului au date false

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, joi, că îl “revoltă” ultimele “postări” de pe site-ul Ministerului Turismului, arătând că unele documente au date false de publicare pe site.
“Ultimele postări de pe site-ul Ministerului Turismului mă revoltă. Este evident că au fost făcute după demararea comisiei parlamentare de anchetă. Chiar și aceste postări sunt cu date false, au date de postare mai-iunie. Este o lipsă de respect față de publicul larg”, a susținut Ludovic Orban în ședința comisiei parlamentare care anchetează modul în care au fost cheltuiți banii la Minister.
În timpul discuțiilor, deputatul PSD Aura Vasile a spus că membrii comisiei ar trebui să aibă un specialist în IT.
Comisia Udrea a fost constituită în luna iulie, printr-o hotărâre a Camerei Deputaților, la propunerea PNL și a PSD. Reprezentanții PDL au anunțat, încă de la constituirea comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea, că nu participă la lucrările acestei comisii.
Reprezentanții PSD și PNL din comisia de anchetă în cazul Elenei Udrea s-au arătat nemulțumiți, marți, de faptul că nu au primit toate documentele cerute Ministerului Turismului, președintele comisiei, Ludovic Orban, susținând că ministerul nu a trimis nici 1% din documentele solicitate. “Doamna Udrea ne-a transmis, prin intermediul presei, că va participa la audieri dacă vom avea nelămuriri”, a spus Orban, arătând că, printre documentele solicitate Ministerului și care nu au fost primite de comisie se află statul de funcții, fișele de post, planul de achiziții și unele contracte încheiate de minister.
Ministerul Turismului a pus la dispoziția comisiei parlamentare toate documentele referitoare la activitatea instituției solicitate, iar dovada acestei afirmații o face corespondența dintre comisie și minister, se arată într-o declarație de presă a ministrului.
“Lamentarea domnului Orban în mass-media cu privire la faptul că Ministerul Turismului nu ar fi prezentat Comisiei parlamentare decât o mică parte din documentația solicitată dovedește, odată în plus, că această comisie nu s-a înființat decât pentru compromiterea unui ministru PDL printr-o mascaradă ieftină, jucată de actori incompetenți în piața publică”, se spune în declarație.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns