Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trupa Total din Sighet isi lanseaza noul album in cadrul unui concert

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=648]

 

Saptamana viitoare, pe scena “Viorel Costin” a Casei de Cultura din Sighetu-Marmatiei are loc lansarea albumului “Total” al trupei sighetene de hip-hop cu acelasi nume. In cei trei ani de cariera, interpretii (Alexandru Balas – Scama, Adrian Marius – Cicatrice si Andrei Dafin – Daf) sunt la cel de-al doilea album muzical, primul nebeneficiind de o lansare, ci, dupa cum afirma interpretii, a fost mai degraba o testare a pietei si a propriilor calitati interpretative.

“A trecut ceva timp de la primul album, cel cu care ne-am lansat si cu care am dorit sa ne gasim locul pe scena muzicala romaneasca. Intre timp, am sustinut concerte la Sighetu-Marmatiei, Baia Mare si intr-o serie de localitati din Maramures. La actualul album am inceput sa lucram din luna martie cu ajutorul unui prieten caruia-i spunem Hard Knocks, cel care a lucrat negativele. Acum, albumul e gata si suntem si noi gata sa ne prezentam publicului sighetean cu ceva nou”, marturiseste Daf.

Muzica si textul celor 20 de piese de pe album apartin trupei si, din cate ne-au explicat baietii, ele vorbesc despre viata de zi cu zi, cu bune si cu rele, despre dragoste si neajunsurile si frustrarile tinerilor crescuti in cartierele de blocuri. La lansarea care va avea loc in 27 august a tinut sa fie prezenta si cunoscuta trupa Codu’ Penal, trupa simbol a genului hip-hop pe scena muzicala romaneasca.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns