Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Scoala “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa” din Sighet isi asteapta elevii sub un acoperis nou

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=820]

 

In aceasta perioada de criza, cand institutiile de invatamant nu au fonduri nici macar pentru o igienizare mai de “Doamne ajuta!”, Scoala cu Clasele I-VIII “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa” din Sighetu-Marmatiei, prin tenacitatea directoarei Maria Kormos si contributia colectivului de parinti, a reusit ca in aceasta vara sa puna scoala la punct, ba mai mult, sa faca si lucrari de investitii.

“Cea mai mare realizare este faptul ca am reusit sa schimbam acoperisul scolii care, de la construirea cladirii din 1886, nu a fost decat peticit dupa nevoi. Am avut mare noroc ca structura de rezistenta a acoperisului a fost in stare buna, asa ca cele 800 milioane primite de la Primarie au fost suficiente”, spune Maria Kormos.

Tot in cursul acestei vacante, prin finantarile aprobate inca anul trecut de Ministerul Invatamantului, au fost achizitionate piese de mobilier pentru sala profesorala si cabinetul de AEL. In continuare, cu ajutorul comitetului de parinti, a fost reabilitat cabinetul de biologie si au fost facute lucrarile curente de igienizare in toate salile de clasa.

Lucrari similare a cunoscut si scoala arondata nr. 6, din cartierul Camara, unde acoperisul a fost reparat si au fost construite grupuri sanitare interioare, inlocuindu-le pe cele “de tara”, exterioare. Cu toate aceste succese, directoarea Maria Kormos nu este pe deplin multumita< “Din pacate, cu toate ca ar fi necesitat reparatii capitale, la grupurile sanitare din cladirea centrala nu am reusit decat reparatii curente si igienizare”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns