Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal – Francezii au inscris doua goluri, dar nu ne-au invins

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Saint Denis, “Stade de France” Spectatori: 70.000.

Au marcat: Thierry Henry (‘48), respectiv Julien Escude (autogol, ‘55).

Franta: Hugo Lloris – Bakary Sagna, Julien Escude, William Gallas, Patrice Evra – Lassana Diarra, Jeremy Toulalan – Nicolas Anelka, Yoann Gourcuff (‘73, Karim Benzema), Thierry Henry – Andre-Pierre Gignac (‘57, Franck Ribery). Antrenor: Raymond Domenech.Romania: Danut Coman – Vasile Maftei, Mirel Radoi, Cristian Chivu, Razvan Rat – Tiberiu Ghioane – Bogdan Mara (‘61, Mihai Roman), Iulian Apostol, Maximilian Nicu (‘77, Gheorghe Bucur), Romeo Surdu (‘87, Paul Codrea) – Ciprian Marica. Antrenor: Razvan Lucescu.

Au arbitrat: Ivan Bebek – Tomislav Petkovic, Tomislav Setka. Rezerva: Marijo Strahonja (toti din Croatia). Observator pentru arbitri: Juan Antonio Fernandez Marin (Spania). Comisar FIFA: Istvan Huszar (Ungaria).

A fost un meci dominat de francezi mai ales in prima repriza, cand au ratat numeroase ocazii de gol, dar sa nu uitam nici imensa sansa a lui Surdu, care a trimis de putin pe langa poarta o centrare a lui Marica venita de pe partea dreapta. La trei minute de la reluare, Gourcuff a executat un corner de pe dreapta pana la Gallas, care a trimis cu capul in fata portii pentru Thierry Henry, care a reluat pentru 1-0.

Jucatorii romani au incercat sa revina in joc si, in minutul 55, Apostol il cauta pe Surdu cu o centrare de pe dreapta, insa Escude se interpune in traiectoria balonului si trimite in propria poarta, 1-1.

Razvan Lucescu a incercat sa forteze victoria si din minutul 77 Romania a jucat cu trei atacanti, pe langa Surdu si Marica a fost trimis in teren si Gigel Bucur.

Tricolorii au purtat banderole negre in memoria lui Alexandru Iatan, portarul de 19 ani decedat joi. Romania va juca miercuri, pe arena “Steaua”, cu Austria, de la ora 20.45.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns