Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal – Doar Liviu Bala a fost prezent la intalnirea solicitata de suporterii FC Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Saptamana trecuta, suporterii lui FC Baia Mare au convocat pentru marti, 8 septembrie, conducerea si actionari ai gruparii FC Baia Mare, solicitand in mod special prezenta primarului municipiului Baia Mare si a presedintelui Consiliului Judetean, Mircea Man, pentru o dezbatere cu privire la viitorul clubului.

Din pacate, cei prezenti s-au vazut in postura de a discuta cu presedintele executiv Liviu Bala, singurul prezent. “Trebuia sa vina in fata voastra actionarii sa va spuna ce planuri au. Trebuia sa vina din partea Consiliului Local, Consiliului Judetean si persoane fizice. Nimeni nu are o majoritate pentru a conduce destinele acestui club, doar combinatia Consiliul Local – Consiliul Judetean poate fi majoritara. In ultima sedinta de CL, stiti foarte bine, s-a votat sa se aseze la masa credala pentru cele 2 milioane pe care i-au dat acum vreo trei ani. Asta spune totul despre interesele CL in ceea ce priveste FC. Consiliul Judetean nu este interesat sa finanteze clubul. Ramane de vazut, totusi, daca vom primi banii, pentru ca am promovat in Liga a II-a. Situatia e dramatica. Nu avem niciun ban, de abia mergem in deplasare. Daca nu se implica actionarii, atunci nu ne vom descurca”, a explicat Liviu Bala, suporterilor.

Suporterii s-au aratat nemultumiti de numirea in fruntea Consiliului de Administratie al clubului a lui Calin Bota, ei considerand ca Vasile Vlasin a fost singurul care a facut ceva notabil pentru club in ultima perioada. Bala a tinut sa precizeze ca, pana la noua AGA, vicepresedinte al Consiliului de Administratie este Vasile Vlasin, cel care ar fi intermediat deplasarea la Deva, din ultima etapa de campionat. Tot el a mai spus ca sunt zvonuri care spun ca se doreste falimentarea clubului actual, desfiintarea acestei echipe, urmand a se crea o noua echipa, care anul viitor sa porneasca de la zero din liga a III-a.

Am citit pe site-ul sport.ro comentariile iubitorilor de fotbal cu privire la aceasta intalnire si mi-au placut comentariile pertinente si de bun simt facute de cel care s-a semnat “bmc”, din care spicuim. “Lucrurile sunt foarte simple. Primaria Baia Mare si Consiliul Judetean nu au dat, nu dau si nu vor da bani la fotbal. Sunt prea tampiti sa inteleaga ca fotbalul inseamna enorm pentru un oras lipsit de oportunitati de petrecere a timpului liber. Sa nu mai vorbim de sutele de tineri care isi petrec orele libere in cluburi si pe terase in compania alcoolului si a mancarurilor fast fud. Suntem o generatie bolnava din cauza lipsei de miscare si copii nostri vor fi si mai bolnavi. Conteaza d-le Anghel? Conteaza d-le Man? Pentru voi nu. Voi aveti bani sa mergeti la terenurile de tenis si sa jucati fotbal pe sintetic, asa ca la maiba cu restu. Daca Primaria si Consiliul Judetean nu vor sa dea bani la fotbal e optiunea lor luata impotriva maramuresenilor, dar pentru asta vor plati la vot”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Volei masculin. Divizia A1

Asculta acest articol CVM Remat Zalau – Stiinta Explorari Baia Mare 3-1 (20, 15, -16, 16) CVM Remat: Adriano Lamb, Sergiu Ilies,