Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Vreau sa infiintez o trupa de teatru pentru tineri”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Interviu cu Cristi Butean, voluntar YMCA

[slideshow id=984]

Cristi are 17 ani si se considera o persoana optimista, sociabila si mereu cu zambetul pe buze. In anul 2006 a absolvit Scoala Generala “Nichita Stanescu”, iar in prezent este elev in clasa a XII-a la Colegiul National “Gheorghe Sincai”, profil matematica – informatica intensiv. Cristi este voluntar in YMCA si face parte si Consiliul Local al Tinerilor, unde a fost implicat in numeroase proiecte. Este pasionat de teatru, iar in viitor si-ar dori sa puna bazele unei trupe de teatru pentru tineri in Baia Mare.

– Cum ai ajuns sa activezi ca voluntar?

– Am auzit de YMCA de la niste prieteni, astfel ca la sfarsitul anului trecut am participat la campania de recrutare, devenind membru. Am ajuns sa cunosc alti tineri si sa ma implic in proiecte interesante. Cu timpul a inceput sa imi placa foarte mult, iar acum consider YMCA ca si o familie.

– La ce activitati ai luat parte?

– Recent am fost implicat direct in organizarea celei de-a treia editii a Festivalui de tineret “Youth Fest”. Am mai contribuit la proiectul “YMCA – 7 minuni”, unde am organizat diferite ateliere de lucru pentru copii, iar in luna august am fost in Olanda, intr-un schimb de experienta. Acum, alaturi de alti 20 voluntari ai YMCA desfasuram o campanie de informare si recrutare in liceele baimarene.

– Ce activitati ai promova in randul tinerilor?

– Festivalurile de genul “Youth Fest” sunt foarte benefice pentru tineri. Acestea ofera multe posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. Eu, personal, sunt pasionat de teatru si pe viitor as dori sa bun bazele unei trupe de teatru formata din tineri baimareni. Sunt sigur ca un proiect de acest gen ar avea succes.

– Alte pasiuni?

– Pe langa teatru mai sunt pasionat pe sport, timp de trei ani am practicat handbalul. De asemenea, imi plac iesirile in aer liber alaturi de prietenii mei.

– Perspective?

– Imi doresc sa ma implic in continuare in cat mai multe proiecte si actiuni. Dupa terminarea liceului vreau sa urmez Facultatea Tehnica din Cluj, specializarea Inginerie Civila.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns