Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal feminin. Cupa EHF – Un pas mare spre turul trei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Stiinta HCM Baia Mare – GAS Anagennisi Artas 37-23 (16-13)

[slideshow id=1140]

Sala Polivalenta din Baia Mare. Spectatori circa 1.400. Stiinta HCM: Claudia Cetateanu (9 interventii bune, a aparat un 7 m), Eugenia Popovici (1), Flavia Vulturar – Camelia Balint 10 (3 din 7 m), Jenica Rudics 4, Anca Amariei 6, Melinda Geiger 4, Aneta Parvut 3, Cristina Pop 1, Zsanett Borbely 5, Sorina Osan 3, Lavinia Dobromir 1, Carmen Buceschi, Magda Kovacs. Antrenori: Ioan Baban si Costica Buceschi.

Artas: Aspasia Lekka (12 interventii bune), Eirini Zoumpou (1) – Anastasia Boldireva 6 (3 din 7 m), Nausica Sagani, Vasiliki Skara, Alexandra Skoutela 2, Ausra Stankute 6, Panagoula Vemi 1, Rugile Kliukaite Niparaviciene 4, Silvya Atanasova 4. Antrenor: Sotirios Dalas.

Aruncari de la 7 m: 3-5 >transformate: 3-3. Au ratat Skara si Boldireva. Minute de eliminare: 12-8. Au arbitrat: Afrim Azemi si Eshref Beqiri (Kosovo).

Meciul de sambata, din cadrul primei manse a turului secund din cadrul Cupei EHF, a avut doua reprize diferite. ~n prima parte, baimarencele probabil s-au gandit prea mult la cele cateva nume sonore din echipa elena, au ratat din situatii de singur cu portarul si, ca atare, nu s-au putut desprinde pe tabela de marcaj la mai mult de trei goluri. Repriza secunda a fost total diferita. Antrenorii baimarencelor au schimbat registrul tactic in aparare, trecand de la o aparare in linie la una cu o jucatoare avansata, ceea ce a facut ca, dupa zece minute, scorul sa devina 24-15.

Echipa elena, cu o banca “subtire” si cu o pregatire fizica mai slaba decat a fetelor noastre, a cedat si a pierdut la o diferenta de scor care nu le da nicio speranta pentru meciul retur.

Jucatoarele noastre vor pleca maine spre Galati, pentru a sustine partida restanta din cadrul etapei a IV-a a Ligii Nationale cu Otelul.

Despre meci, Sotirios Dallas, antrenorul echipei Artas, a spus ca infrangerea se datoreaza faptului ca nu a avut la dispozitie tot lotul de jucatoare. “~n prima repriza ne-am descurcat, dar in repriza a doua n-am mai avut forta sa facem fata adversarului. Vom incerca sa facem mai mult pe teren propriu, dar cred ca nu se mai pune problema echipei calificate”, a declarat tehnicianul elen.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns