Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal masculin – Se poate fura in continuare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In urma meciului de pe teren propriu din cadrul etapei a III-a a Ligii Nationale masculine de handbal, dintre HC Minaur Stiinta CSM Baia Mare si UCM Resita, 27-29), gruparea baimareana a facut o adresa catre Comisia de Competitii si Comisia Centrala de Arbitri din cadrul Federatiei Romane de Handbal, prin care solicita analiza video a manierei de arbitraj a cuplului Valentin Calina (Arges) – Claudiu Belean (Mures). Conducerea gruparii de pe Valea Rosie a reclamat maniera de arbitraj, care a dezavantajat echipa noastra, aratand 20 de faze in care oaspetii au fost avantajati.

In acest meci, antrenorul secund, Florin Mironescu, a primit cartonas rosu pentru proteste, dupa care a fost sanctionat de FRH cu o etapa suspendare si 300 lei penalizare, iar clubului i s-a dictat o penalizare de 500 lei.

Pe adresa clubului baimarean a sosit un raspuns semnat de secretarul general al FRH, Mihail Marinescu: “In urma analizei inregistrarii video a jocului, Comisia Centrala de Arbitri a apreciat ca arbitrajul a fost corespunzator, cu unele greseli de ambele parti, care nu au influentat rezultatul final. In concluzie, se considera ca cele mentionate in memoriul inaintat de conducerea echipei Minaur Baia Mare, referitor la maniera de arbitraj, nu se confirma”.

D-le Marinescu, sunt convins, ca in activitatea ta de handbalist de performanta, cele mai urate zile din viata le-ai avut atunci cand ai pierdut cu Steaua in fata lui Dinamo (eternii rivali) si in fata celor de la Minaur. Iata inca o data o dovada ca judeci partinic. Daca cei doi “greierasi” au avut greseli de ambele parti nu este nicio problema. Noi, astia care locuim acolo unde se agata harta in cui, sa stam linistiti, ca rezultatul nu a fost influentat. Daca cei doi au gresit de ambele parti, de ce nu ii anulati amenda lui Mironescu si de ce Comisia de arbitri nu ii sanctioneaza pe cei doi arbitri pentru “greseli de ambele parti”?.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns