Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Claudia Constantin, singura specialista din Baia Mare care utilizeaza metoda 3TO Spange pentru tratarea unghiilor incarnate

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aceasta consta in aplicarea a trei componente din sarma care ridica unghia din zona inflamata

[slideshow id=1209]

Una dintre problemele multora dintre femei, si nu numai, este durerea cauzata de unghiile incarnate sau deformate. In cazul unghiilor ale caror colturi apasa partile laterale a degetului provocand dureri, putem spune ca avem de-a face cu o unghie incarnata. Pe langa factorii genetici, printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia unor astfel de unghii se numara taierea incorecta, incaltamintea stramta si transpiratia abundenta a picioarelor, dar si pedichiura severa. Acestea cresc in tesuturile moi din jurul degetelor, indeosebi al celor mari. Pielea si carnea din jurul unghiilor, de cele mai multe ori, se infecteaza.

Din fericire, a aparut o metoda revolutionara in tratarea cu succes a unghiilor incarnate: 3 TO SPANGE. Este un ajutor rapid in cazul unghiilor incarnate si inflamate. Despre acest procedeu am stat de vorba cu Claudia Constantin, singura specialista din Baia Mare care aplica acest tratament in cazul doamnelor cu astfel de probleme. “M-am specializat in acest procedeu, deoarece foarte multe femei sufera din cauza unghiilor incarnate, fiindu-le teama de interventiile chirurgicale. Desi pare incredibil, cu ajutorul celor trei componente de sarma, pacientii scapa instantaneu de dureri. Sarmele componente se aplica usor de catre pedichiurist. Montura se face fara durere, fara a produce sangerari si nu impiedica purtarea incaltamintelor, aceeasi montura putandu-se aplica si pe unghii inflamate”.

O serie de beneficii

Materialul folosit pentru tratament este unul deosebit, compatibil cu tesutul. Prin urmare, prin metoda 3 TO SPANGE durerea cedeaza foarte repede, foloseste la infrumusetarea unghiilor, nu deranjeaza la purtarea pantofilor si nu necesita repaus. “Un aspect extrem de important: este benefic si in cazul diabeticilor si NU exista riscuri. ~n functie de caz, tratamentul dureaza minim 6 luni. O unghie deformata se va indrepta intr-o perioada mai lunga 8-12 luni. Cu toate acestea, e bine sa se evite statul mult in picioare, sporturile care solicita folosirea degetelor de la picioare si igiena locala stricta”, ne-a declarat Claudia Constantin.

Cum se poate preveni aparitia unghiilor incarnate?

Pentru a preveni aparitia unghiilor incarnate trebuie respectate cateva reguli. Claudia Constantin face unele recomandari importante. “Unghiile se taie corect cu unghiera in linie putin curba, astfel incat sa nu depaseasca varful degetului si nu se rotunjeste la colturi. Este bine ca inainte sa va taiati unghiile sa le inmuiati cu apa sau cu o crema speciala. Evitati purtarea incaltamintei stramte pe perioade lungi si incercati sa aveti o alimentatie echilibrata. Evident, unghiile impun ingrijire igienica sistematica< taiate scurt de preferinta, pilite, curatate, cel mai indicat prin introducerea unghiilor intr-o bucata de sapun si frecand cu periuta. Curatarea se termina prin folosirea unui bastonas ascutit cu putina vata, inmuiat in apa oxigenata. Iar pentru doamnele si domnisoarele interesate< stralucirea unghiilor se poate obtine cu zeama de lamaie, lustruind apoi cu o bucata de piele de caprioara.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns