Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DURERE ȘI LACRIMI

Lansare cu scandal a lui Vadim

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi-a lansat duminică candidatura la alegerile prezidenţiale pe treptele Teatrului Odeon din Capitală, concentrându-şi discursul împotriva lui Traian Băsescu, cu un mesaj naţionalist, religios şi împotriva “mafiei”.
Evenimentul a fost organizat pe treptele Teatrului Odeon după o serie de dispute privind închirierea sălii teatrului, unde peremiştii au susţinut că ar fi repetat timp de patru zile lansarea candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor, în program fiind un spectacol de muzică populară. În cele din urmă, cei aproximativ 250 de simpatizanţi care au venit la eveniment s-au adunat în faţa clădirii teatrului, cu  baloane roşii, galbele şi albastre, pancarte şi bannere cu mesaje împotriva actulului preşedinte Traian Băsescu, dar şi cu afişe cu preşedintele PRM, cu sloganul “Vadim preşedinte, că el nu minte”. În aşteptarea “tribunului”, organizatorii au improvizat un sistem de sonorizare cu două portavoci pe o maşină parcată în faţa scărilor teatrului, difuzând cântece patriotice.
Preşedintele PRM şi-a făcut apariţia într-un palton negru, cu ochelari de soare Prada – afară fiind înnorat şi stând să plouă – şi cu un papion negru cu dungi oblice cu sclipici. şi-a început discursul la un microfon, preluat de la o staţie de taxi, şi cuplat la sistemul improvizat de sonorizare, însă spusele liderului PRM se distingeau cu greu din cauza problemelor de sunet. Soluţia de rezervă a fost o portavoce de mână, la care şi-a continuat discursul schiţat pe o coală A4. Chiar de la început, Vadim Tudor l-a identificat pe Traian Băsescu drept principalul vinovat pentru problemele legate de lansarea candidaturii sale, precizând că şeful statului “a dat ordin” pentru a i se “bloca” intrarea în cursă. Preşedintele PRM l-a catalogat pe şeful statului drept “dictachiorul” şi a făcut referire la mesajul său din campanie: “hoţilor, bandiţilor, ce aţi făcut cu ţara noastră – puşcăria vă mănâncă!”.  C.V.Tudor nu are program, dar promite arestarea “mafioţilor”, confiscarea averilor şi austeritate “de sus până jos”. Vadim  şi-a anunţat sloganul de campanie, “Salvaţi România, SOS Poporul Român”, şi a menţionat că nu are un program, dar promite cinci măsuri dacă va fi ales preşedinte. Vadim a precizat că “mizează” nu pe o singură carte, cum a făcut Băsescu, ci pe două, pe Constituţie şi pe Biblie.
Lansarea cu scandal a candidaturii lui Vadim s-a produs din cauză că la Teatrul Odeon sala era reţinută pentru Oprescu, spune directorul teatrului.
Directorul Dorina Lazăr a spus că nu a existat niciun contract între PRM şi teatru, dar că, într-adevăr, un viceprimar a anunţat-o că va reţine sala, duminică, pentru un eveniment legat de primarul Sorin Oprescu, nicidecum de Vadim.
În cursul serii de sâmbătă, a fost văzut în sală Codrin Ştefănescu, explică Lazăr, adăugând că a dat dispoziţie ca membrii PRM să nu fie lăsaţi în sală. PRM susţine că ar avea contract cu Teatrul pentru lansare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns