Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Radio Sighet a implinit cinci ani de activitate

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Postul emite in zona Maramuresului Istoric si in Transcarpatia

[slideshow id=1435]

Luni s-au implinit cinci ani de cand aparatele de radio din zona Maramuresului Istoric si Transcarpatia receptionau pe frecventa 1.404 kHz prima emisiune a postului Radio Sighet, transmis din studiourile de pe strada Plevnei nr. 8, primul post de radio din municipiu. In scurt timp, postul teritorial al Societatii Romane de Radiodifuziune s-a impus pe piata mass-media prin seriozitatea si impartialitatea cu care abordeaza subiectele zilei, prin felul in care stie sa mentina echilibru intre emisiunile culturale, informative si cele interactive, fiind intr-o permanenta legatura cu ascultatorii.

In fata microfonului s-au perindat invitati din Europa si SUA

Dincolo de prezenta virtuala in casele cetatenilor, chiar din primele zile de existenta, Radio Sighet s-a impus in viata urbei prin nenumaratele evenimentele culturale organizate, de la expozitiile de arta plastica si fotografica, la concerte cu invitati de prestigiu din tara si de peste hotare, de la forumurile pe diverse teme de interes public si lansari de carte la prezentari de moda si programe pentru elevi. Prin emisiunile transmise prin Radio Romania International a adus in fata microfonului personalitati ale vietii politice si culturale din intreaga Europa si Statele Unite ale Americii.

Cei cinci ani de activitate in folosul comunitatii au fost sarbatoriti “in cadru intim” de cei trei angajati (drd. Ioan Dorel Todea – redactor coordonator si tehnicienii Vasile Codrea si ing. Iuliu Kovy), alaturi de zecile de colaboratori printre care elevi de liceu, cadre didactice, fosti si actuali parlamentari, personalitati culturale si reprezentanti ai administratiei locale si ai societatii civile, reprezentanti ai bisericii ortodoxe si ai romanilor din Ucraina. Au fost rostite discursuri, s-au impartit felicitari si diplome, a avut loc un program artistic cu umor si muzica interpretata de cantautorul Nicolae Dobos, acompaniat de Mihai Pop si de indragitii interpreti ai folclorului maramuresean, sotii Orza, toate in decorul expozitiei de pictura semnata de profesorul Ioan Muntean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns