Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liceenii se mai pot inscrie la Festivalul National LicArt

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Din 1 octombrie liceenii talentati au avut psibilitatea sa se inscrie la Festivalul National de Arte – LicArt. Daca nu ati facut acest lucru pana acum, mai puteti sa accesati pagina http<//www.licart.ro/ unde puteti afla informatii atat despre regulamentul concursului, cat si sa va inscrieti on-line la doua categori< poezie si fotografie. La concurs pot participa doar liceenii de clasele IX-XII. La sectiunea poezii, cei interesati trebuie sa trimit trei poezii proprii in limba romana. Data limita de inscriere a poeziilor este 31 martie.

La sectiunea fotografie sunt trei categorii< fotografie digitala alb-negru, portret si tematica diversa. Liceenii se pot inscrie la oricare dintre aceste categorii cu minim trei fotografii pentru fiecare categorie.

Si in acest an, participantii la sectiunea teatru vor achita o taxa de inscriere de 25 lei pentru fiecare membru al trupei. Banii stransi se vor folosi pentru acordarea premiilor, dar si pentru asigurarea cazarii pentru nominalizati. Un liceu poate inscrie mai multe trupe, dar niciun actor nu are voie sa faca parte din mai mult de o trupa. O trupa se poate inscrie cu cel mult doua spectacole. Pot participa si trupe independente, dar toti actorii trebuie sa fie de liceu. Durata unei piese trebuie sa fie intre 15 si 45 de minute. Inscrierea si trimiterea spectacolului inregistrat pe DVD sau CD-ROM trebuie sa fie trimise pana in 31 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns