Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Credinciosii salisteni au trimis daruri Caminului de Pensionari din Baia Sprie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=1519]

Parohia Ortodoxa Salistea de Sus Centru, preoti Gavril Vancea si Victor Brici, impreuna cu administratia orasului intentioneaza sa infiinteze un centru social de zi pentru persoane varstnice. Proiectul este finalizat, cladirea fiind construita in spatele fostei primarii. Investitia se ridica la 450.000 de euro, iar initiatorii proiectului spera sa obtina o finantare de la Uniunea Europeana. Preotul Gavril Vancea spune ca in acest centru varstnicii vor avea toate conditiile, organizandu-se pontru ei activitati recreative, jocuri de masa, intreceri si concursuri, actiuni cu specific social etc.

Pana la realizarea acestui obiectiv, Parohia Ortodoxa Salistea de Sus Centru si-a propus sa realizeze mai multe acte caritative pentru cei aflati in dificultate sau care au nevoie de sprijin. Primul pas facut in acest sens a fost facut deja la Caminul pentru Persoane Varstnice din Baia Sprie. La initiativa preotilor, a primarului Stefan Iuga si al Consiliului Parohial, credinciosii din localitate au oferit din darurile pe care Bunul Dumneze le-a dat. Astfel au adunat sute de kilograme de legume si fructe, trei tone de cartofi si multe altele. Femeile din cadrul parohiei au pus mana de la mana si au cumparat imbracaminte, dar si obiecte de igiena personala. Pentru fiecare batran s-a pregatit cate un pachet care a fost daruit din suflet. Darurile nu ar fi ajuns in Baia Sprie, daca Simion Lihet nu ar fi asigurat transportul.

Preotii promit ca astfel de acte de caritate vor mai face daca Bunul Dumnezeu le va da putere, sanatate si bucate multe. Asistatii din Baia Sprie, alaturi de conducerea caminului aduc multumiri pentru stradania facut si se vor ruga pentru sanatatea lor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns