Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rugby in 7- Stiinta CSM tinteste pentru acest campionat la o medalie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Incepand de astazi, pe Stadionul “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca se va disputa primul turneu de rugby in 7, sistemul de disputare fiind acelasi ca in anii precedenti. Se joaca mai multe etape (turnee intr-o localitate), la care se alcatuieste un clasament individual in baza caruia fiecare echipa primeste un numar de puncte (spre exemplu locul 1 dintr-o etapa 16 puncte, locul 2 ia 14 puncte etc). La finalul etapelor (turneelor) se aduna punctele din clasamentele indviduale si astfel se obtine clasamentul general iar echipa de pe locul 1 este declarata campioana. La aceasta etapa participa 12 formatii, din prima si a doua divizie, care sunt impartite in doua grupe.

Astazi se vor juca meciurile din grupe, iar maine vor avea loc meciurile de clasament, cu semifinalele si finalele programate in jurul orei 13. Campionatul National de Rugby in 7 va include in total patru turnee, ultimele trei fiind programate anul viitor la Constanta (martie), Baia Mare (iunie) si Bucuresti.

Grupa A

Farul Constanta

CSM Stiinta Baia Mare

Olimpia Bucuresti

“U” Cluj-Napoca

Constructorul/ Cleopatra Constanta

Universitatea Aurel Vlaicu Arad

Grupa B

Steaua Bucuresti

Dinamo Bucuresti

Poli Iasi

Stiinta Petrosani

RCM Universitatea de Vest Timisoara

CSM Bucovina Suceava

Se pare ca cele mai interesante dispute in cele doua grupe se vor da intre Stiinta CSM si Farul, respectiv Steaua – Dinamo. Dupa ce a cucerit titlul la rugby in 15, echipa baimareana si-a proprus ca obiectiv pentru acest campionat, cucerirea unei medalii, si de ce nu, chiar eventul.

Antrenorii Eugen Apjok si Vasile Lucaci vor avea la dispozitie urmatorul lot de jucatori< Ene, Buzatu, Danila, Eva, Preda, I. Botezatu, Catuna, Pop, D. Botezatu, Rosca, Budusan si Dinis.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns