Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Din cauza coincidentei de nume, un satmarean a fost confundat cu un infractor maramuresean

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un articol aparut in ziarul nostru il incrimina pe Florentin Almas ca facand parte dintr-o retea de falsificatori de permise auto

[slideshow id=1719]

In urma cu mai bine de un an, in cotidianul nostru, sub semnatura redactorului Vasile Dale, a aparut articolul cu titlul “Prin arestarea lui Gavril Nodis, procurorii au decapitat o retea de falsificatori de permise auto”. In cuprinsul articolului, de mai multe ori se face referire la tanarul Florentin Almas, unul dintre infractorii trimisi in judecata de catre procurori. Acesta facea partea din reteaua respectiva, unde avea rolul de a suna clientii, prezentandu-se drept ofiter de politie, si de-a le explica ca permisele de conducere erau reale.

Vineri, ne-a cautat la redactie Florentin Gavril Almas, din Satu Mare. De mai multi ani lucreaza in Italia si acum a venit acasa sa-si petreaca sarbatorile cu familia sa. Florentin ne-a spus ca de la data aparitiei articolului, mai multi cunoscuti l-au sunat sa-l intrebe in legatura cu acest caz. “Prieteni si cunoscuti au citit articolul pe Internet si au tras concluzia ca e vorba de mine. Este foarte neplacut sa tot dau explicatii, sa ma disculp pentru fapte pe care nu eu le-am comis. Cum articolul se gaseste in arhiva electronica, chiar si zilele trecute am primit un telefon in acest sens. Va rog sa veniti cu precizarile necesare, poate asa voi scapa de aceste acuze care imi creeaza disconfort”.

*****

Da, facem precizarea ca infractorul Florentin Almas este baimarean, iar satmareanul Florentin Gavril Almas, traitor in Italia, nu are nicio legatura cu reteau falsificatorilor de permise auto, trimisi in judecata. Ne pare rau pentru confuzia creata, dar in acest caz nimeni nu este vinovat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns