Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tinerii liberali din Sighet curata orasul de afisele electorale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dotati cu saci din plastic, si-au impartit municipiul pe sectoare si s-au pus pe treaba

[slideshow id=1878]

La finele saptamanii trecute, sighetenii au avut surpriza de a asista la un film derulat invers: daca cu o luna inainte, grupuri de tineri “ornau” orasul cu afise, lipind pe unde apucau portretele candidatilor la prezidentiale, de data asta peretii, copacii si stalpii au fost curatati de urmele campaniei electorale. Initiativa apartine organizatiei de tineret a Partidului National Liberal filiala Sighetu-Marmatiei, care a decis sa ofere concetatenilor un oras mai curat de Craciun . Dotati cu saci din plastic, si-au impartit orasul pe sectoare si s-au pus pe treaba: “In aceasta campanie electorala, cel mai mare succes l-a avut scotch-ul care practic a bandajat copacii din parcuri si de pe marginea carosabilului”, povestesc tinerii liberali.
“Cel mai dificil a fost sa scoatem afisele lipite cu adezivi: raschetarea lor ne-a luat o groaza de timp, mai ales cele care au ramas inca de pe vremea celorlalte campanii, locale si parlamentare”. Avand in vedere cantitatea de maculatura produsa de cele doua tururi de scrutin adaugate la cele uitate din anii trecuti, actiunea tinerilor liberali va continua si in zilele urmatoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Romania este inca fragila

Asculta acest articol Presedintele Traian Basescu sustine ca Romania sta mai bine decat multe alte tari, dar are un mesaj