Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rochiile de gala pentru Revelion se inchiriaza cu 80-200 lei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Firmele de profil din Baia Mare detin sute de modele

[slideshow id=1947]

Revelionul bate la usa, iar cei care au ales sa petreaca la un local sau intr-un spatiu organizat special pentru aceasta ocazie sunt preocupati de tinuta pe care o vor purta peste cateva zile. E drept, cei mai multi si-au definitivat vestimentatia, dar mai sunt si persoane care mai cauta inca o “piesa de rezistenta” pentru a o etala la cumpana dintre ani. O alternativa este si inchirirea unei tinute de gala de la magazinele de profil, mai ales pentru doamnele sau domnisoarele care nu doresc sa investeasca prea mult intr-o astfel de rochie care, de obicei, este purtata o singura data.

In municipiul Baia Mare sunt cateva magazine care inchiriaza imbracaminte. Ele sunt destinate exclusiv doamnelor si domnisoarelor. Cele care vor sa  inchirieze o tinuta de gala trebuie sa achite o anumita suma, in functie de model, si o garantie. Astfel, o rochie de gala este inchiriata cu 80 pana la 200 lei. Pretul de inchiriere este de cateva ori mai mic decat cel de achizitie. Dupa fiecare inchiriere rochiile se spala sau se curata si se dezinfecteaza. Pentru a fi siguri ca aduc rochia inapoi, pe langa taxa propriu-zisa, aceste magazine percep si o garantie ce se returneaza cand obiectul inchiriat este returnat. De exemplu, la o rochie inchiriata cu 100 lei, garantia este pana la jumatate din pret.

Clientela pe masura

Se poate alege intre 80-100 de modele de rochii de gala, cate are un astfel de magazin. Totul e sa se potriveasca marimea la modelul care i-a facut cu ochiul clientei. Insa se pot face si mici ajustari la modelele care se preteaza la asa ceva. Tot in aceste magazine se ofera si acesorii: gentute de gala, esarfe, cape, etc. Clientele sunt insa destul de nehotarate cand e sa aleaga o tinuta de gala. “Ma pregatesc de Revelion si imi caut o rochie, dar nu m-am hotarat inca. Vreau sa mai merg si in alte magazine”, ne-a spus o doamna dintr-un astfel de magazin. “Sunt clienta veche a magazinului. ~nsa am venit cam tarziu pentru ca am avut alte probleme inainte”, a precizat o alta clienta. Ar mai fi de spus ca daca rochia inchiriata nu este predata la data mentionata in contract se percep penalizari pentru fiecare zi de intarziere.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns