Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bogdan Ardelean, “vedeta” Liceului Carmen Sylva, a fost incatusat de politisti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Acesta a dat cu pietre in camera de supraveghere a unui bancomat si in geamul de la sediul unei banci

[slideshow id=1993]

Dupa ce-a ajuns sa se faca oarecum cunoscut in mass-media locala, liceanul Bogdan Ardelean a iesit din nou la rampa. Numele lui a aparut in media dupa jenantul episod de la Balul Bobocilor al Liceului “Carmen Sylva” Baia Mare, Bogdan aflandu-se printre organizatori. Conform intelegerii initiale, la respectiva manifestare trebuia sa concerteze si Puya, numai ca acesta a preferat sa stea intr-o crasma pentru ca organizatorii nu si-au respectat contractul semnat intre cele doua parti. Mai concret, Puya n-a primit banii pentru care a fost angajat sa cante.

Au urmat tot felul de iesiri in media, inclusiv o conferinta de presa in care Bogdan Ardelean a anutat ca ii va actiona in judecata pe “organizatorii” care au cam “palmat” banii destinati lui Puya. Poate ca o fi uitat ca el a fost principalul organizator al balului. Cel care a “lesinat” pe scena Casei de Cultura, chipurile, dupa ce a aflat ca Puya nu va mai canta. Dupa declaratiile sale, 18 persoane ar fi fost vinovate de ceea ce s-a intamplat, evident ilustra sa figura neavand tangenta cu acest scandal. Dintr-o declaratie data de Bogdan, aflam ca individul ar fi candidat pentru postul de “delegat al Romaniei la Natiunile Unite”. Mare pierdere cred ca am inregistrat pe plan local daca Bogdan n-a ajuns sa reprezinte judetul si Romania in forul respectiv. O sa va convingeti de adevarul vorbelor noastre dupa ce veti afla ce comportament a avut “canditatul european” in noaptea de Revelion.

A dat cu piatra in camera de supraveghere a bancomatului

Imediat dupa miezul noptii de Revelion, Bogdan Ardelean a “preluat” atributiile unui agent de circulatie din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, si s-a apucat sa dirijeze traficul din intersectia bulevardelor Traian si Republicii. O fi vrut sa dea o mana de ajutor politistilor dupa ce a vazut ca semafoarele din intersectie nu functioneaza. Bogdan a fost scos si el din “priza” de angajatii unei firme de protectie si paza, care l-au evacuat din intersectie. ~n mod sigur s-a dus sa se mai incalzeasca putin intr-un local, dupa care, mai spre dimineata, in jurul orei 4, a revenit in prim-plan. De data asta a ales sa atace sistemul bancar romanesc, drept pentru care s-a postat in fata unui bancomat din zona, probabil pentru a scoate niste bani de pe card. S-a intamplat insa ca bancomatul sa-i blocheze cardul, din motive pe care (inca) nu le cunoastem. Atunci, Bogdan a luat o piatra si a inceput sa dea in camera video de supraveghere a bancomatului. Dupa ce a dovedit-o, incurajat de succesul obtinut, s-a repezit si asupra sediului bancii, lovind geamul acesteia. Normal, imediat dupa agresiune, au aparut doua echipaje de politie care au luat masurile corespunzatoare in vederea retinerii infractorului sau, ma rog, deocamdata, agresorului. A incercat sa scape cu fuga, dar figura asta nu i-a reusit. Tot mai usoara ni se pare scena cu lesinul. Politistii au vrut sa-l legitimeze, dar junele a reactionat violent. In cele din urma i-au pus catusele si l-au “poftit” in duba. Circul a continuat si la sediul Politiei Municipale, dar, in cele din urma “artistul” Bogdan a acuzat dureri de cap, asa ca politistii au fost nevoiti sa-l transporte la spital pentru ingrijiri medicale. Asteptam cu nerabdare viitoarea conferinta de presa in care Bogdan Ardelean ne va anunta ca face denunt penal impotriva politistilor care l-au impiedicat sa sparga bancomatul si sediul bancii. Sigur s-au incalcat drepturile omului si cele ale cetateanului european Bogdan Ardelean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns