Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal feminin. Liga Nationala – Duelul orgoliilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sambata, in cadrul etapei a XI-a, Stiinta HCM Baia Mare va intalni, pe teren propriu, “U” Jolidon Cluj. Se intalnesc ocupantele locurilor II si III si putem spune ca este derby-ul Ardealului. Dupa infrangerea suferita pe teren propriu in primul meci din acest an cu Dunarea Braila (24-27), antrenorul echipei baimarene, Ioan Baban, se arata circumspect. De partea cealalta, fostul jucator al Minaurului, Gheorghe Covaciu, antrenor al echipei clujene, este foarte optimist in ceea ce priveste echipa sa.

Antrenorul Ioan Baban spera ca Stiinta HCM sa se mobilizeze sambata pentru a se reabilita in fata propriilor suporteri. Referitor la echipa adversa, Baban a afirmat ca “U” Jolidon are o echipa foarte buna, care s-a intarit inaintea campionatului cu jucatoare importante, cum ar fi Crap, Petroczi si Vintila. La randul sau, Gheorghe Covaciu a declarat pentru Pro Sport< “Sper sa ne intoarcem cu o victorie. Cred ca toate meciurile care urmeaza pot fi castigate, mai putin cel cu Oltchim”.

La meciul de sambata vor fi puse in vanzare calendare de birou cu echipa baimareana la pretul de 5 lei. Cele 12 pagini ale calendarului contin fotografii color cu faze spectaculoase din meciurile echipei baimarene, lista aniversarilor pentru fiecare luna in parte si numele sponsorilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns