Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal feminin. Liga Nationala – Miercuri, Oltchim – Stiinta HCM

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri, in sala Traian din Ramnicu Valcea, cu incepere de la ora 17, se va disputa meciul dintre Oltchim si Stiinta HCM Baia Mare, din cadrul etapei a XII-a. Este un joc in care echipa valceana, care nu a cunoscut infrangerea, porneste favorita certa in acest meci. Echipa noastra este pe locul III, cu 15 puncte, la egalitate cu alte cinci echipe, departajate de golaveraj. Pentru aceasta partida nu au fost convocate Claudia Cetateanu, Carmen Buceschi si Magda Kengyel Kovacs, toate trei menajate in vederea meciului de sambata de pe teren propriu cu HC Zalau. In ultimele doua meciuri disputate pe teren propriu in acest an, Stiinta HCM a pierdut, 24-27, cu Dunarea Braila in etapa a IX-a si a terminat la egalitate cu “U” Jolidon Cluj ,22-22, in etapa trecuta. In meciul de astazi, pentru echipa baimareana vor evolua Ioana Negria-Ravasz si Krisztina Klocza. Meciul va fi arbitrat de Adrian Nacu si Adrian Rucoi (ambii din Targu Mures).

Loturile celor doua echipe

Oltchim< Talida Tolnai, Paula Ungureanu, Andreea Smedescu – Valeria Motogna- Bese, Adina Meirosu-Fiera, Roxana Gatzel-Han, Narcisa Lecusanu, Steluta Lazar-Luca, Ramona Farcau-Maier, Oana Manea, Cristina Neagu, Adriana Nechita-Olteanu, Anastasia Pidpalova, Iulia Puscasu, Rehina Shymkute, Gabriela Tacalie, Clara Vadineanu, Olna Vashchuk, Patricia Vizitiu, Gabriela Szucs, Clara Vadineanu. Antrenori< Radu Voina si Aurelian Rosca.

tiinta HCM< Flavia Vulturar-Matei, Eugenia Popovici – Raluca Pomohaci-Mihai, Jenica Pop-Rudics, Anca Amariei, Melinda Geiger, Cristina Pop, Lavinia Dobromir, Sorina Osan, Sabina Klimec, Ioana Negria-Ravasz, Krisztina Klocza. Antrenori< Ioan Baban si Costica Buceschi.

Programul etapei

CSM Cetate Devatrans – HCM Buzau

Rulmentul Urban Brasov – HCM Roman

HC Dunarea Braila – Tomis Constanta

Stiinta Bacau – HC Otelul Galati

“U” Jolidon Cluj – Universitatea Resita

Oltchim Rm. Valcea – HCM Stiinta Baia Mare

HC Zalau – Rapid CFR Bucuresti

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns