Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tamy sustine ca in Maramures are parte de cea mai buna promovare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ea este solista trupei Imba si in prezent isi incearca norocul cu proiecte solo

[slideshow id=2332]

Nu stie sa schieze, dar ii plac plimbarile cu saniile trase de cai prin zapada. S-a indragostit de peisajele din judetul nostru si sustine ca niciodata nu s-a simtit atat de bine in fata publicului. Poate doar acasa, in Prahova, mai simte caldura fanilor la fel ca si nordul tarii. Vorbim de Tamy, solista trupei Imba, care are planuri mari de viitor, incercandu-si norocul cu proiecte solo noi.

Imba este un proiect al lui Costi Ionita cu un sound retro. Solista trupei, Tamara, sau Tamy, cum ii spun prietenii, s-a remarcat inca de la inceput datorita vocii pe care o are. Asa se face ca la scurt timp dupa lansarea piesei “Round’n round” a urcat in topuri pe pozitii foarte bune. Ce planuri de viitor are si mai ales de ce accepta de fiecare data sa fie prezenta in judetul nostru am aflat chiar de la ea.

“De fiecare data cand vin in Maramures ma simt foarte bine. Asta datorita oamenilor de aici care sunt foarte primitori. Dar si peisajele sunt deosebite si cred ca fiecare persoana ar trebui sa le vada macar o data in viata. Deseori suntem tentati sa ne petrecem vacantele in strainatate, insa trebuie mai intai de toate sa cunoastem tara noastra”, spune Tamy. In  ceea ce priveste proiectele muzicale pe care le are pe viitor, Tamy sustine ca deja s-a apucat de lucru. Asa ca in scurt timp vom avea posibilitatea sa vedem un nou videoclip. In ceea ce priveste Eurovision 2010, ea este de parere ca este mai indicat sa mai astepte pana anul viitor pentru a  participa din nou la preselectie.

“Am terminat de filmat un nou videoclip cu DJ renumiti si cu siguranta va fi o surpriza pentru toti fanii mei. Ma pregatesc pentru Festivalul Mamaia. La Eurovision am fost prezenta in 2008 si 2009. Anul trecut am ajuns in finala si cred ca multi dintre cei care m-au votat au fost tocmai din Maramures. Acum regulamentul s-a schimbat. Si se fac diferente in functie de bani. Daca ii ai, reusesti sa ocupi un loc fruntas, in caz contrar stai pe loc”, este de parere Tamy. Ea crede ca, din punct de vedere al promovarii, succesul ei este garantat de fiecare data cand este prezenta in judetul nostru.

Tamy si Imba – doua proiecte de viitor

A optat pentru o schimbare. Asa ca la ultima aparitie in judetul nostru, respectiv la Serbarile Zapezii, desfasurate in perioada 6-7 februarie in Borsa, a venit cu doua dansatoare noi. In ceea ce priveste coregrafia, Tamy lucreaza cu Paul Gheorghe, cunoscut si sub numele de “Paul coregraful”. Dar isi doreste sa nu se limiteze doar la Imba. Asa ca in scurt timp pe piata va aparea si “Tamy”.

“Tamy si Imba vor fi doua proiecte diferite, cu aceeasi solista. Asa mi se pare mie normal”, spune solista. Daca unele vedete au foarte mare grija la preparatele culinare pe care le consuma, Tamy in schimb mananca orice i se pare gustos si la orice ora. “Sunt o gurmanta incurabila. Imi place sa mananc orice este gustos. Ce pot sa spun ca am gustat chiar si din palinca de Maramures. Este buna pentru ca te incalzeste. Si cum e frig afara, trebuie sa bei un paharel, dar cu masura”.

Are sfaturi si pentru cei care cred ca odata ajunsi in top toata lumea le apartine. “In Romania nu stiu cate persoane au ajuns cu adevarat vedete. Le pot numara pe degete. Multi cred insa ca odata ce ai ajuns in show-biz gasesti doar lapte si miere. In cazul in care nu ai bani ca sa existi trebuie sa faci compromisuri. Mie Dumnezeu mi-a dat voce si sper sa reusesc in viata”.

Ramane de vazut ce ne va oferi in viitor indragita interpreta. Pana atunci insa cu siguranta multi dintre noi vom fredona  “Yeke, yeke”, una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Imba.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns