Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Ponta are misiunea de a reforma stânga, are în mine un partener

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pre;edintele PNL Crin Antonescu a declarat luni că noul ;ef al PSD, Victor Ponta, are misiunea de a reforma stânga ;i, chiar dacă sunt competitori politici, liderul social-democrat îl poate avea drept partener, pentru că este nevoie de partide “autentice” pe tot spectrul politic.

“Este un proces de reformă peste tot. Cred că Victor Ponta are misiunea de a reforma stânga, o misiune foarte grea, în care-i urez succes, ;i dacă se va întâmpla acest lucru, chiar din condiiile de competitori politici, în mine ;i în noi va avea parteneri, pentru că un partid de stânga, ca ;i unul de dreapta autentice, sănătoase, democratice, performante sunt necesare democraiei române;ti”, a afirmat pre;edintele PNL.

“Din punctul nostru de vedere, relaia va fi aceea;i. Nu există un motiv ca odată cu schimbarea pre;edintelui PSD să se schimbe ;i poziia noastră. PSD este, a;a cum am spus ;i când era condus de Mircea Geoană, principalul nostru adversar ideologic, principalul nostru adversar de doctrină ;i, în evaluarea mea, pe termen lung, principalul nostru adversar pur ;i simplu”, a spus Antonescu, citat de Newsin.

Liderul PNL a adăugat că “în contextul în care România este stăpânită de un partid-stat” (aluzie la PD-L), fiind în opoziie ;i PNL, ;i PSD, ambele formaiuni au datoria de a rezista ;i a aciona ;i, din acest punct de vedere, “aciunile pot să fie conjugate” pentru apărarea statului de drept. “Dincolo de asta, dân;ii sunt un partid de stânga sau ar trebui să fie, noi suntem un partid de dreapta sau încercăm să fim”, a continuat Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns