Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Actiuni dedicate Dragobetelui la Colegiul Tehnic “George Baritiu”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Maine este Dragobetele, sarbatoarea iubirii populare, iar elevii au inceput inca de ieri sa aiba diferite actiuni legate de aceasta zi. Unii dintre acestia au fost elevii de la Colegiul Tehnic “George Baritiu” din Baia Mare. Venind in intampinarea primaverii, liceenii clasei a XI-a B, indrumati de profesoara Lidia Botezatu, dar si de secretara Luciana Bolos si bibliotecara Daniela Pop, au readus in prim plan imaginea Dragobetelui. Aflati in incercarea de a repune in drepturi sarbatoarea iubirii, acestia au marcat ziua de 24 februarie printr-o sceneta de dragoste, dar si prin prezentari power-point, pentru a intelege mai bine semnificatia Dragobetelui. Elevii au incercat sa reinvie o traditie milenara a poporului nostru si totodata sa surprinda elementul autohton, eliminand partea comerciala din varianta Valentine’s Day. Profesoara Lidia Botezatu a precizat ca, fiind receptivi la tema mereu in actualitate, liceeni s-au intrecut in declaratii de dragoste care mai de care mai haioase, realizand un exercitiu adevarat pentru viata de zi cu zi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS LOCURI DE MUNCĂ PENTRU TINERI

Persoanele selectate sunt monitorizate de către AJOFM Maramureș

Agenții economici maramureșeni, au facut recrutări dintre tinerii absolvenți pentru a le oferi un loc de muncă. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare.  357 de locuri de muncă au fost oferite de cei 21 de agenți economici prezenți la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now