Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL și PNL duc la București o campanie urâtă și murdară

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Şeful de campanie al lui Radu Stroe, Andrei Chiliman, a făcut joi un apel public la Poliția Română “să intervină și să ia măsurile legale necesare” pentru a împiedica furtul electoral pe care îl face familia Prigoană și a cerut Biroului Electoral Municipal introducerea unor copiatoare color în secțiile de votare pentru a ține evidența votanților prin copierea actelor de identitate ale acestora. Chiliman răspunde acuzațiilor lui Honorius Prigoană de miercuri că pentru a împiedica fraudarea alegerilor pentru Colegiul 1 din Capitală a trimis o adresă către BEM prin care cere ca fiecare secție de votare din colegiu să fie dotată cu un copiator color pentru a putea înregistra toate actele de identitate ale votanților.
“Îmi place să cred că această acțiune de falsificare se face fără complicitatea celor din poliția națională. Cer Poliției Naționale să intervină și să ia măsurile legale pentru impiedicarea acestui furt electoral. Am sesizat BEM și am cerut să se permită instalarea în fiecare secție de votare a unui copiator color în așa fel încât actele de identitate ale votanților din Colegiul 1 să fie scanate. Precizez că toate copiiile actelor de identitate vor fi predate BEM și organelor abilitate, ele nefiind elemente de uz în bătălia politică”, a declarat Chiliman.
Şeful campaniei lui Radu Stroe, Andrei Chiliman, a declarat că el organizează anual acțiuni în școli, unde oferă ghiozdane neinscripționate, afirmând că acuzațiile lui Honorius Prigoană se dovedesc a fi, astfel, “o nouă dovadă de lipsă de bun-simț”.
“Apelez la familia Prigoană să pună punct acestor practici de mită electorală în cartierele Dămăroaia, Bucureștii Noi, Străulești. Chiar cu puțin inainte de această declarație au fost surprinse mașini ale Rosal distribuind pachete cu însemnele PDL în care se aflau făină și alte bunuri”, a conchis Chiliman.
Și liberalul Cristian Adomniței lansează acuzații de campanie. El spune că Adriana Bahmuțeanu, mama vitregă a lui Honorius Prigoană, a împărțit televizoare în Sectorul 1. Liberalul mai spune că, astfel, ea ar fi încercat să își ajute fiul pentru a câștiga cursa electorală împotriva candidatului PNL, Radu Stroe. “Domnul Prigoană se află, ca și soția domniei sale, în campanie electorală pentru copilul lor. Doamna Prigoană este mai activă în acțiunile de a împărți cadouri electorale în Sectorul 1”, a declarat Adomniței.
Honorius Prigoană, candidatul PDL, a prezentat drept probă imagini video în care Radu Stroe, însoțit de primarul PNL al Sectorului 1, Andrei Chiliman, sunt filmați în timp ce distribuie pachete cu ghiozdane și rechizite unor elevi dintr-o școală. Radu Stroe și Honorius Prigoană se află în competiție pentru un fotoliu de deputat, în Colegiul 1 din Capitală, la alegerile de duminică.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns