Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Marian Sârbu: Sunt nevoit să părăsesc PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul vicepre;edinte al PSD Marian Sârbu a anunat, vineri, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este “nevoit” să părăsească partidul ;i că probabil se va alătura grupului independenilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea.

Sârbu a spus că principala sa nemulumire este legată de situaia “destul de suspicioasă” din partid , menionând că nu poate avea eficienă în domeniul social, pe care îl coordonează de 16 ani în PSD, în condiiile în care unii dintre colegi îi cer să fie împotriva propriilor convingeri.

“Am avut o discuie foarte calmă cu domnul Victor Ponta, în timpul căreia am arătat care sunt opiniile mele în legătură cu ceea ce s-a întâmplat, mai ales în ultimul an, ;i că din multe puncte de vedere legile pe care le-am promovat în timpul în care am fost ministru al Muncii – ;i mă refer cu precădere la Legea salarizării, la Legea pensiilor – s-au situat adeseori într-o anumită contradicie cu poziia partidului”, a spus Marian Sârbu.

El a arătat că există ;i anumite elemente de linie strategică cu care nu este de acord, precizând că principala sa nemulumire rămâne legată de situaia “destul de suspicioasă”, dată de o “stare de neîncredere” din partid în care el, personal, nu poate să lucreze “din punct de vedere tehnic”.

“Nu a; putea să am eficienă în domeniul social, de care mă ocup de 16 ani în partid în condiiile în care, chiar, uneori, din partea unora dintre colegi, mi se cere să fiu împotriva propirilor mele idei”, a arătat Sârbu.

El a arătat că, în aceste condiii, părăse;te PSD. “Fire;te, având în vedere lucrurile acestea, din păcate, după 16 ani de prezenă în PSD, sunt nevoit să părăsesc acest partid, cu toate regrateele care se află în spatele unei astfel de decizii”, a arătat Marian Sârbu, citat de Mediafax.

Sârbu a precizat, totodată, că este foarte posibil să se alăture grupului independenilor, el adăugând că, în condiiile în care acesta va constitui un nucleu pentru o nouă construcie politică, în care zona socială să aibă preponderenă, atunci el ar urma să se ocupe de politicile sociale în acest proiect.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns