Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Seful PSD Ocna Sugatag a fost gasit spanzurat de o grinda a garajului din gospodarie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vasile Rascu a fost descoperit, miercuri dimineata, de sotia sa

[slideshow id=2569]

Vasile Rascu, 41 de ani, de profesie inginer silvic, presedinte al organizatiei PSD Ocna Sugatag, a fost gasit, miercuri dimineata, de sotia lui, decedat in garajul din curte. Barbatul si-a pus capat zilelor spanzurandu-se de o grinda a garajului. Sotia a chemat medicul de familie in speranta ca acesta va mai putea face ceva, dar incercarile s-au dovedit a fi zadarnice. El era angajat al Primariei Budesti, era casatorit si avea o fetita in clasa V-a. Cei care il cunosc mai bine sustin ca acesta nu avea probleme deosebite in familie sau la serviciu.

Vasile nu a lasat niciun bilet prin care sa isi justifice fapta. Comisar sef Gheorghe Botis, comandantul Politiei Municipale Sighetu Marmatiei, a declarat ca la fata locului s-au deplasat politisti din subordinea lui, cei din Ocna Sugatag, precum si criminalisti. Politistii si criminalistii care ancheteaza cazul nu au gasit urme de violenta pe corpul barbatului, asa ca nu exista suspiciuni in legatura cu moartea acestuia. Cadavrul a fost ridicat si transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii necropsiei, pentru a se afla cauzele mortii.

O pierdere enorma pentru comunitate

Mihai Ivaszuk, fost primar independent al comunei: “Vasile Rascu a fost un om deosebit, de mare calitate umana. E greu de stiut ce l-a determinat sa faca acest gest necugetat. Am colaborat foarte bine cu el pe toate planurile. Pe linie politica trebuie sa recunosc faptul ca dupa ce a fost ales in fruntea organizatiei locale, PSD a inceput sa scoata capul la lumina in Ocna Sugatag, sa insemne ceva. Imi pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat. Vasile era unul din stalpii de baza ai comunitatii noastre, un om de perspectiva ce putea face mult bine”. Vasile Rascu era angajat al Primariei Budesti pe post de referent silvic, functie ce se regaseste in organigrama avand in vedere ca exista padure in proprietatea comunei.

Liviu Tamas, primar PSD: “Am avut o colaborare deosebita cu el. Nu-mi pot explica gestul sau, mai ales ca niciodata nu s-a plans de ceva. Nu avea probleme financiare, cu serviciul, cu familia. La primarie a preluat si instruirea personalului  voluntar care activeaza la protectia civila, cu toate ca pentru asta nu era retribuit. De cand am devenit si colegi de partid cred ca am colaborat mai bine, aveam planuri mari pentru Ocna Sugatag. Acum totul s-a naruit”.

Eugenia Godja, presedinte PSD Maramures: “Un om cu suflet deschis, serios, echilibrat, de cuvant, o mare speranta pentru partidul nostru. In doi ani a reusit sa revigoreze organizatia, ne-a facut sa visam frumos in perspectiva alegerilor locale din 2012. Am inceput sa contam si noi intr-o zona pe care nu am stapanit-o niciodata. Cand am aflat vestea nu mi-a venit sa cred. E o mare pierdere pentru toti cetatenii comunei. Am luat imediat legatura cu familia sa vad cu ce putem sa o ajutam sa treaca peste acest mare necaz”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns