Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vlădescu: MAI este cea mai puternică institutie a statului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministrul Finanelor, Sebastian Vlădescu, a declarat, joi, că evaziunea fiscală nu trebuie să devină o problemă structurală, să intre în zona de criminalitate organizată, afirmând, în acest context, că Ministerul Administraiei ;i Internelor (MAI) este cea mai puternică instituie a statului.

“De fora dumneavoastră, primită prin lege ;i din capitalul uman, depinde felul în care România va funciona, felul în care economia va funciona. Astfel, ajutai-ne să funcionăm bine, să ne luptăm cu evaziunea fiscală”, a spus Vlădescu.

Ministrul a avertizat că evaziunea fiscală nu trebuie să devină o problemă structurală, să nu intre în zona de criminalitate organizată, indicând problema igărilor de contrabandă. “Am ie;it din zona în care indivizi izolai comiteau infraciuni izolate ;i am intrat în zona crimei organizate”, a spus Vlădescu, citat de Mediafax.

Altă zonă de colaborare între MAI ;i MF este buna funcionare a administraiei locale. “Nu putem avea o administraie locală, care pe baza principiului autotomiei, să se rupă de buna funcionare a bugetului de stat. Există administraii locale care î;i exced costurile, astfel că încercăm să introducem standarde de cost”, a arătat Sebastian Vlădescu.

El a subliniat că trebuie meninută imaginea de ară sigură.

“Vă rog frumos să ie;ii din birouri, să meninei sigurana cetăeanului. Avei în Ministerul Finanelor un susinător pentru buna dumneavoastră funcionare, am încercat să vă ajutăm atunci când aveam resurse bugetare, vom face asta ;i acum, când nu sunt resurse. ;tim că avei nevoie de resurse, vă rog să contai pe mine personal ;i pe colegii mei. Vă vom ajuta cât putem”, a spus Vlădescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns