Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Copiii Gradinitei 9 si-au omagiat mamele cu picturi, poezie si cantece

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Activitatea a cuprins si o vitrina de carte cu volume tematice

[slideshow id=2593]

Copiii din grupa pregatitoare de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 9, directoare Lidia Mesaros, indrumata de educatoarele Adriana Dumitras si Melania Maris, au realizat activitatea “Figura mamei in pictura si poezie”, moment dedicat mamei, femeii in general, sarbatorita de 8 Martie.

Actiunea a constat intr-un montaj literar muzical si o vitrina cu volume tematice, prezentate de bibliotecara Victoria Constantin, de la Filiala “Nicolae Iorga” a Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu”. Expunerea a cuprins 50 albume de pictura cu lucrari semnate de Grigorescu, Da Vinci, Luchian, Andreescu si volume de versuri ale poetilor Elena Farago, Nicolae Labis, St. O. Iosif, Ana Blandiana si George Cosbuc.

Dar copiii nu s-au limitat doar la serbare, ci si-au prezentat desenele in cadrul expozitiei intitulata “Incercare de portret”, evident subiectul principal fiind figura mamei. Micutii au fost coordonati de profesorul de desen Daniel Bozga, de la Scoala cu clasele I-VIII “Nichita Stanescu” din Baia Mare. Activitatea desfasurata face parte parte din optionalul de pictura “Culoarea in viata mea”. Aceasta se va finaliza cu o expozitie, gazduita de Sectia pentru copii a Bibliotecii Judetene, la mijlocul lunii aprilie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns