Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Diaconescu spune că viitorul partid al independentilor vrea să se afilieze la socialistii europeni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatorul Cristian Diaconescu a declarat luni într-o întâlnire cu lideri sindicali;ti că viitorul partid format de independeni va avea o solidă identitate de stânga, ce va fi demonstrată ;i de o dorită afiliere la sociali;tii europeni.

Diaconescu a mai a explicat actuala relaie a grupului cu Guvernul Boc, spunând că sprijinul nu este unul necondiionat. “Profesionalismul trebuie să prevaleze dincolo de ideologie. Îi sprijin pe ă;tia de la putere câtă vreme fac bine, nu înseamnă că îi sprijin cu ochii legai”, a spus Diaconescu.

Pre;edintele PSD Victor Ponta a solicitat joi, în cadrul unei vizite făcute la Bruxelles, sprijinul sociali;tilor ;i democrailor europeni  legat de fenomenul „migraiei politice mascate în independenă”, informa un comunicat al PSD. „Modelul politic european nu încurajează trădarea ;i nu răsplăte;te trădătorii. Acest lucru trebuie să fie valabil ;i la Bucure;ti”, a declarat, conform sursei citate de Newsin, Victor Ponta.  „PSD va rămâne partenerul privilegiat al sociali;ilor europeni în Estul Europei, ca un partid puternic în a ;aptea ară ca populaie a Uniunii Europene”, a mai declarat Ponta, potrivit comunicatului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns