Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primul spectacol organizat de Palatul Copiilor fara prezenta primarului Anghel

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

El este considerat partenerul si prietenul permanent al copiilor, parintilor si profesorilor baimareni

[slideshow id=2734]

Teatrul de Papusi din Baia Mare a fost gazda spectacolului “Ghiocel de Suflet” in cantec si culoare. Acesta a fost sustinut de copiii de la cercurile de muzica usoara, coordonat cu mare dragoste de profesoara Adriana Diaconu, si arta decorativa, coordonat de profesoara Maria Stanciu, de la Palatul Copiilor din Baia Mare, directoare Doina Bentu. Si de acesta data, artistii au aratat tot ceea ce au mai bun, au c]ntat, au dansat si s-au simtit foarte bine timp de cateva ore. Reamintim ca spectacolul a fost organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Maramures, Primaria Baia Mare, Teatru de Papusi si Palatul Copiilor Baia Mare.

Pe scena au evoluat gruprurile Crazy Girls si Armonix

In fiecare an in prag de primavara, tinerii artisti ofera un minunat specacol invitatilor, mamicilor si bunicilor. Evenimentul a debutat cu vernisajul unei expozitii a micilor artisti. Lucrarilor lor au fost o adevarata arta, o explozie de flori, lumina si, nu in ultimul rand, talent, o incantare pentru privirile celor prezenti mai ales pentru parinti. Apoi a venit randul tinerelor vedete sa demonstreze ca au talent, impresion]ndu-i pe cei celor prezenti prin vocea si bineinteles interpretarea lor: Grupul Crazy Girls, format din Mara Ciolte, Andreea Cindea, Dana Ardelean, Anamaria Stanciu, Camelia Crisan, Grupul Armonix, format din Laura Bucurestean, Alina Moldovan, Bogdan Erdei, precum si cei mai mici solisti. Toti au fost rapsplatiti cu indelungi aplauze.

*****

La finalul spectacolului, intr-adevar plin de culoare, directoarea Doina Bentu a transmis felicitari tuturor artistilor, dar si regretul pentru absenta primarului Cristian Anghel, partenerul si prietenul permanent al copiilor, parintilor si profesorilor de la Palatul Copiilor. “Ne pare rau pentru ceea ce s-a int]mplat cu domnul primar Cristian Anghel. Si pentru noi, la fel ca si pentru toata lumea, vestea a venit ca un soc. Cristian Anghel a fost prezent la toate spectacolele nostre, iar astazi i-am simtit lipsa atat noi, cat si copiii. De altfel, intreaga manifestare a resimtit unda de soc a eliminarii din viata publica a primarului nostru ales”, a spus Doina Bentu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns