Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La concursul Counter Strike au participat peste 100 de studenti si elevi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Competitia de jocuri pe calculator a ajuns la cea de-a patra editie

[slideshow id=2768]

Recent, Liga Studentilor “Pintea Viteazul”, impreuna cu Universitatea de Nord din Baia Mare au organizat un concurs de Counter Strike, ajuns la cea de-a patra editie. Este vorba de o competitie de jocuri pe calculator, in care concurentii se lupta pentru superioritate in mai multe medii virtuale. Counter Strike este unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator din lume.

Evenimentul organizat de LSPV a avut loc la Universitatea de Nord si a reunit peste 100 de studenti si elevi maramureseni care s-au luptat pentru suprematie. Au fost formate echipe de cate 6 jucatori, care au trecut prin probe eliminatorii. Dupa o zi intreaga de “lupte si impuscaturi”, echipa KILLER a iesit castigatoare, fiind premiata cu bani, echipamente si accesorii de calculator oferite de sponsorii evenimentului. Echipa care s-a impus a fost formata din Andrei Nistor, Bogdan Nistor, Catalin Vancea, Sergiu Sandor, Ovidiu Sustic si Robert Vancea.

“Aflat la a patra editie, concursul a devenit deja o traditie. Prin organizarea acestuia, dorim sa oferim tinerilor maramureseni o alternativa pentru petrecerea timpului liber. De asemenea, in perioada urmatoare vom organiza si un concurs de fotbal pe calculator”, a declarat Iulian Pop, presedintele Ligii Studentilor “Pintea Viteazul”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns