Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voicu: Odată deschisă Cutia Pandorei, vor urma si multi altii după mine, se deschide teava

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatorul PSD Cătălin Voicu a declarat mari, după audierea din Comisia juridică, că, dacă solicitarea de arestare a lui va fi avizată favorabil, se va supune deciziei, dar se arată convins că după el “vor urma ;i muli, muli, muli alii”.

“Mă supun deciziei, cu certitudinea ;i convingerea în suflet că, odată deschisă Cutia Pandorei, vor urma ;i muli, muli, muli alii după mine, care acum stau foarte confortabili ;i au impresia că sunt de neatins. Un precedent odată creat înseamnă un precedent dat”, a spus Voicu, precizând că este doar un sentiment ;i nu are alte nume în vedere. “Simt că ăsta este debutul, că se deschide eava”, a completat acesta.

El a afirmat că nu are sperana să îl ajute cineva sau să îi facă un favor, ci dore;te doar restabilirea adevărului. “Nu am niciun fel de pretenie de la colegi, decât să observe cât mai atent ;i să ia în cuno;tină de cauză o măsură care cred domniile lor că se pretează la această situaie”, a spus senatorul.

Voicu a spus că nu î;i repro;ează decât faptul că a încercat să ajute “foarte multă lume”, dar nu a fost “selectiv”. “Îmi repro;ez faptul că uneori, fiind foarte deschis în spaii publice, pe bune dreptate se poate interpreta dacă ai fost la un pahar sau la o cafea că e;ti un palavragiu”, a explicat Voicu, citat de Newsin.

“Mă a;tept la orice ;i nu îmi este teamă să răspund pentru faptele mele”, a conchis acesta.

Comisia juridică a Senatului a votat favorabil pentru încuviinarea arestării senatorului Cătălin Voicu, a anunat pre;edintele comisiei, Toni Greblă.

Greblă a spus că în favoarea cererii DNA s-au înregistrat opt voturi pentru, în timp ce trei senatori s-au împotrivit. Votul a fost secret.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Ioan Baban le felicita pe fete

Asculta acest articol Antrenorul echipei HCM Stiinta Baia Mare, Ioan Baban, s-a aratat foarte multumit de evolutia jucatoarelor sale in