Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ioan Chertitie si-a lansat editia revizuita a romanului “Lordul Baltag”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este primul din seria de cele cinci volume care vor fi reeditate

[slideshow id=2785]

La Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” a avut lansarea unui nou volum de carte. Este vorba despre romanul “Lordul Baltag”, semnat de scriitorul Ioan Chertitie. Un volum relansat, intr-o noua editie revazuta si adaugita. Acest eveniment face parte dintr-un amplu proiect initiat de Ioan Chertitie, “Lordul Baltag” fiind primul din seria de cele cinci volume care vor fi reeditate.

Romanul il are ca personaj principal pe cainele Baltag, alaturi de stapanul lui, Titi Cojocaru. O carte care vorbeste despre prietenia dintre om si caine. Cu toate ca este considerat un roman pentru varsta copilariei, acesta este pe gustul cititorilor de toate varstele. Iubitorii de carte pot gasi o poveste de aventuri care provoaca “dependenta”.

Relansarea volumului a avut loc miercuri, in sala de conferinte a Bibliotecii Judetene, in prezenta unor scriitori maramureseni, studenti, iubitori de carte, precum si a unor prieteni apropiati ai lui Ioan Chertitie. Evenimentul a fost deschis de Georgeta Cornita, prorector in cadrul Universitatii de Nord. O prezentarea mai apla a cartii a fost facuta de redactorul acesteia, Vasile Dragomir. La final, autorul Ioan Chertitie a multumit tuturor pentru sprijinul acordat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PDL în impas

Asculta acest articol Se pare că acum, la mijlocul anului, gruparea democrat-liberală este în cel mai prost moment al ei.