Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ziua Internationala a Teatrului, marcata la CN “Mihai Eminescu”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Programul a fost deschis de “Medio Monte Circus”, trupa de teatru a Penitenciarului Baia Mare

[slideshow id=2799]

In 27 martie se sarbatoreste Ziua Internationala a Teatrului, ocazie cu care trupa de teatru a Penitenciarului Baia Mare si cea a Colegiului National “Mihai Eminescu” au sustinut doua reprezentatii.

Evenimentul a avut loc ieri in sala festiva a colegiului, programul fiind deschis de trupa “Medio Monte Circus” din cadrul Penitenciarului Baia Mare. Aceasta a fost infiintata in anul 2007, iar pana in prezent a sustinut spectacole la Teatrul Municipal, la Casa de Cultura a Sindicatelor si la Teatrul Nottara din Bucuresti. Trupa este formata din Virgil Marincas, Zoltan Kocze si Dobai Mihai Robert. Reprezentatia celor trei a fost indelung aplaudata, cei prezenti in sala fiind placut surprinsi de interpretarea lor.

Au urmat apoi membrii trupei “Rivulus Dominarum”, din cadrul CNME, indrumati de cadrul didactic Daniela Caprar. Ei au pus in scena piesa dramatica “Jocul de-a vacanta”, dupa Mihail Sadoveanu, pe care de altfel au prezentat-o si cu ocazia zilei de 8 Martie. De asemenea, elevii colegiului au mai prezentat si o sceneta comica adaptata dupa celebra trupa de umor “Vacanta Mare”.

“Cu totii am fost placuti surprinsi de interpretarea trupei “Media Monte Circus” si pe viitor cu siguranta vom colabora pentru alte spectacole”, a declarat coordonatoarea trupei “Rivulus Dominarum”, Daniela Caprar.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns