Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Multi maramureseni aleg Ungaria pentru petrecerea sarbatorilor pascale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pachetul de Pasti la Hajduszoboszló costa 136 euro si include trei nopti de cazare

[slideshow id=2858]

Sarbatorile pascale bat la usa. In timp ce unii dau zor cu aprovizionarea si curatenia, altii se gandesc cum se vor distra departe casa. Unde au ales sa petreaca maramuresenii Pastile? Cei mai multi in familie, la rudele lor de la tara. Insa sunt si persoane care si-au rezervat locuri pentru excursii interne sau chiar peste hotare.

Cea mai solicitata destinatie pentru clientii agentiilor de turism din judet este tara vecina, Ungaria. Aproape 70% dintre turisti au ales sa petreaca minivacanta de Pasti la Budapesta sau la Hajduszoboszlo, ne-a spus Aura Berci, agent de turism la o unitate baimareana. In capitala Ungariei, sejurul de trei nopti cazare in regim de demipensiune costa 240 euro/persoana. Hotelul de patru stele ofera si intrare nelimitata la Aqua Word (parcul acvatic). Pachetul de Pasti la Hajduszoboszló costa 136 euro si include tot trei nopti de cazare. Se ofera micul dejun si cina plus pranzul de Pasti, respectiv acces nelimitat la bazinele cu apa dulce si sarata ale holelului.

Interlocutoarea spune ca mai sunt persoane care au ales sa petreaca la pensiunile din apropiere de statiunea Felix, cele pe Valea Prahovei sau din zona Bran. Preturile sunt de 300-500 lei de sejur, in functie de categoria unitatii de cazare si de serviciile oferite. Bucovina nu are trecere pe plan local, pentru ca zona are tarife de doua-trei ori mai mari decat cele prezentate anterior, 800-1.000 lei de persoana pentru trei zile.

Preferate sunt si circuitele europene

Aura Berci a mai subliniat ca sunt si persoane care au ales circuite europene. O excursie de 10 zile cu autocarul in Franta, Germania, Italia costa 355 lei de persoana. Pretul include sase nopti de cazare si micul dejun. Atractia sejurului este faptul ca turistii vor putea petrece o zi in renumitul parc de distractii Disney Land. Nu e de mirare ca locurile s-au epuizat deja.

O alta oferta atractiva este programul Spania Seniori. El este destinat persoanelor de peste 55 de ani si este similar celui autohton “O saptamana de refacere”. La un pret de doua ori mai mic decat in mod obisnuit, senoirii pot petrece doua saptamani in Spania in regim de pensiune completa. Cazarea este asigurata in hoteluri de patru stele. Sejurul costa 524 euro de persoana, in pret fiind incluse si doua excursii de o jumatate de zi la obiective turistice spaniole, cu o conditie< cel putin o persoana din familie sa aiba peste 55 de ani. Transportul este asigurat cu avionul (de la Budapesta).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns