Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O grupare specializata in trafic de droguri a fost destructurata

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Au fost ridicate 2 kilograme de canabis in valoare de 20.000 euro

Politistii maramureseni, sub coordonarea procurorului Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures, au reusit sa destrame o grupare infractionala de traficanti de droguri de risc. Politistii de la Serviciul de Combatere  a Criminalitatii Organizate Maramures au documentat activitatea infractionala desfasurata de membrii gruparii in perioada noiembrie 2009 – martie 2010.

Astfel, principalul suspect, Nicolae S., 31 de ani, din Rona de Sus, a fost depistat, marti, de politisti in Sighetu Marmatiei, in timp ce oferea spre vanzare canabis. In baza autorizatiilor emise de Tribunalul Maramures au fost efectuate cinci perchezitii domiciliare la locuintele suspectilor Ioan A., Vasile S., ambii din Rona de Sus, Nicolae S., Daniel C., din satul Costiui (Rona de Sus)si Calin T., din Sighetu Marmatiei. Politistii au descoperit si ridicat in vederea confiscarii, doua kilograme de canabis care are o valoare de piata estimata la 20.000 euro. De asemenea, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor un autoturism de teren, folosit de suspecti la transportul drogurilor.

Au fost identificati 21 de consumatori care se aprovizionau de la grupare

In cursul zilei de marti, politistii au pus in executare patru mandate de aducere, emise de procurorul DIICOT-Biroul Teritorial Maramures. Pe timpul investigatiilor au fost identificati 21 de consumatori care se aprovizionau cu droguri de la cei cinci suspecti. Procurorul a dispus retinerea pentru 24 de ore a suspectilor Nicoale Ssi Daniel C. Pentru Vasile S.si Calin T. s-a dispus masura obligarii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile. Suspectii retinuti au fost prezentati joi in fata instantei, care a luat decizia de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Comisar sef Ioan Cozma, seful Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, a declarat ca in documentarea si probarea activitatii infractionale a suspectilor, politistii au colaboratsi cu alte structuri din cadrul Ministerului de Interne. Este vorba de  BCCO Cluj Napoca, IPJ Maramures, Inspectoratul de Jandarmi, precum si cu ofiteri din cadrul SRI si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns