Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rugby. Divizia Nationala – Primul meci pe teren propriu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sambata, cu incepere de la ora 11, pe arena din Complexul sportiv “Phoenix” din Baia Mare se va disputa partida dintre CSM Stiinta Baia Mare si CSM Bucovina Suceava, meci din cadrul etapei secunde a Grupei I. Rugbistii baimareni se vor reintalni cu suporterii dupa mai bine de sase luni. Ultimul meci jucat de studenti in Baia Mare a fost cel cu Farul Constanta, la 10 septembrie, cand au invins cu 22-21.

Cele doua combatante de maine s-au mai intalnit de 18 ori, baimarenii reusind 12 victorii in timp ce sucevenii doar sase. Un capitol la care jocul elevilor antrenati de Eugen Apjok si Bebe Lucaci a suferit in meciul de la Arad este reprezentat de relatiile de joc. Datorita faptului ca nu s-a inregistrat nicio accidentare, cei doi tehnicieni au putut lucra la omogenizare, asa ca va fi un meci spectaculos. Pentru studentii baimareni, cuvantul de ordine este victorie cu punct bonus. Partida va fi arbitrata de Nicolae Copil (Cluj-Napoca), ajutat la cele doua margini de judecatorii Vlad Sabau (Cluj-Napoca) si Tomasso Cluncy (Italia).

Programul etapei a II-a

Grupa I: CSM Stiinta Baia Mare – CSM Bucovina Suceava; Dinamo Bucuresti – CSM Bucuresti; CSU “Aurel Vlaicu” Arad – “U” Cluj-Napoca.

Grupa a II-a: Steaua Bucuresti -TC Barlad; Farul Constanta – Poli Agro Iasi; Stiinta Petrosani – RCM Timisoara.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns