Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Castigatorii concursului de orientare cu mountain bike

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Clubul Sportiv Star Team Baia Mare a organizat cea de-a XV-a editie a concursului de orientare cu mountain bike, dotat cu Cupa Primaverii, in zona Baraj Firiza (Poienile Varaticii). Trasatorul Karoly Racz a folosit din nou acest traseu, deoarece padurile sunt pline cu crengi si copaci cazuti, care fac deplasarea pe biciclete imposibila. Timpul frumos a contribuit la reusita concursului, nefiind inregistrat niciun abandon si niciun accident.

Lupta cea mai apriga s-a dat la categoria 13-14 ani, unde dintre cei sase competitori cel mai bun s-a dovedit a fi Florin Smical, urmat de Mitica Osvald si Sany Balogh (toti trei elevi la Scoala “Mihail Sadoveanu” si legitimati la Star Team). Au mai fost declarati castigatori< Andreea Andreica F10, Ema Rat F12, Andrada Vicsai F14 si Denisa Danci F16 (toate de la Star Team). Alexandra Dicso si Cornelia Mihali, la senioare si masters, au preferat orietarea in alergare, terminand traseul cu timpi buni si fara penalizare. Castigatori s-au dovedit a fi si Alex Zelejnic (Scoala “Avram Iancu”) M10-12, Alex Podina M16, Valy Tiuian M18, Carol Racz M21 si Mihai Bodis M35+ (toti de la Star Team). Cupa Primaverii, pentru timpul cel mai bun pe traseul mare, i-a fost acordat lui Valy Tiuian. Primilor trei clasati li s-au acordat diplome, piese de biciclete, echipament sportiv si alte obiecte.

Star Team a suportat toate cheltuielile, neavand niciun sponsor sau colaborator. Arbitrajul a fost asigurat de Natalia Popa (sosire) si Karoly Racz (trasare – start), ajutati de Rodica Racz (secretariat la sediul clubului si pregatirea materialelor de concurs). La initiativa fostei sportive de performanta Natalia Popa (legitimata la CSM Baia Mare si Steaua Bucuresti), sportivii antrenati de Karoly Racz au facut ecologizarea zonei Camping Baraj. Toate materialele au fost asigurate de Natalia Popa, care s-a declarat foarte multumita de munca depusa de cei 25 de sportivi.

Sambata, 24 aprilie, Natalia Popa isi va aniversa ziua de nastere, prilej cu care Star Team ii doreste multa sanatate si fericire. Urmatoarea actiune a clubului baimarean va avea loc in perioada 30 aprilie-2 mai, cand va avea loc Cupa “1 Mai” la cross country – editia a XV-a, la orientare in alergare – editia a XXXV-a, si prima editie la cros montan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Nemultumiti de traiul zilnic

Asculta acest articol Romanii se declara nemultumiti de calitatea vietii. Peste 80% sustin acest lucru. Mare parte tineri, satui de