Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Primavara maramureseana”, spectacol de gala prezentat de Ansamblul Transilvania

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul va avea loc in 21 mai, la Casa de Cultura a Sindicatelor

[slideshow id=3106]

Ansamblul National “Tramsilvania” se pregateste de un eveniment deodebit. Este vorba de “Primavara maramureseana”, un spectacol de gala care va reuni interpreti renumiti din judetul nostru, dar si un invitat surpriza pe care organizatorii s-au decis sa nu ni-l dezvaluie deocamdata. Evenimentul va avea loc in 21 mai, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare. Va fi prezenta si binecunoscuta Marioara Murarescu, iar pe scena vor urca interpretii Ileana Bumbar, Titus Perse, Dumitru Dobrican, Margareta Cucuiet. De asemenea, ii vor mai incanta pe spectatori si tinerii colaboratori ai ansamblului, Marius Pruneanu, Virginia Irimus. Cu siguranta nu se vor lasa mai prejos nici membrii orchestrei, condusi de profesorul Marius Sabo, si corpul de balet coordonat de coregraful Emil Mihet.

In alta ordine de idei trebuie sa mentionam ca Ansambul “Transilvania” a fost felicitat de ambasadorul Romaniei la Bruxelles, Ovidiu Dragna, pentru prestatia pe care acestia au avut-o la Festivalul Balkan Trafik. Acesta a adresat o scrisoare deschisa presedintelui CJ, Mircea Man, sustinand ca in ultima perioada, tot mai frecvent, artistii romani sunt apreciati in Europa.

“Prezenta acestui ansamblu la cele mai prestigioase manifestari culturale din Belgia, posibila si gratiei sprijinului dumneavoastra, a fost perceput drept unul dintre momentele de atractie ale celor patru zile de spectacole si actiuni dedicate sud-estului continentului european”, a precizat in scrisoarea sa Ovidiu Dragna.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns