Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UNPR se lansează sâmbătă, de 1 Mai

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

UNPR se va lansa sâmbătă, de 1 Mai, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, tot atunci va fi organizată şi conferinţa extraordinară a formaţiunii pentru alegerea conducerii, după rămânerea definitivă a deciziei Tribunalului Bucureşti de înscriere a partidului, au declarat surse parlamentare.

În cadrul conferinţei ar urma să candideze pentru funcţia de preşedinte al UNPR fostul lider al social-democraţilor, Marian Sârbu, în timp ce actualul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, ar viza funcţia de preşedinte executiv. De asemenea, senatorul Cristian Diaconescu ar putea candida pentru funcţia de preşedinte de onoare, iar Neculai Onţanu pentru postul de secretar. Liderul grupului independenţilor din Senat, Liviu Câmpanu, deputaţii Ioan Munteanu şi Valeriu Steriu ar putea candida pentru un post de vicepreşedinte, relateaza Newsin.

Tribunalul Bucureşti(TB) a admis pe 20 aprilie cererea parlamentarilor independenţi, de înregistrare a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), însă decizia nu este definitivă. Structura de conducere a viitoarei construcţii politice va fi formată dintr-un preşedinte de onoare, un preşedinte al partidului, un preşedinte executiv şi opt vicepreşedinţi, care vor coordona regiunile de dezvoltare, precum şi un secretar general. Forul central de conducere va fi denumit Birou Naţional sau Birou Politic Naţional, iar structura mai largă de conducere va fi un Comitet la nivel naţional, care-i va include pe preşedinţii de filiale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns