Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal masculin. Liga Nationala – Minaur a ratat sansa de a juca macar in Cupa Romaniei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HC Odorheiu Secuiesc – Minaur Baia Mare 27-25 (14-12)

Sala sporturilor din localitate. Spectatori, circa 600. Arbitri: Liviu Gheorghiu si Sebastian Hagiu (Vaslui). Aruncari de la 7 metri: 4-2, transformate 3-2. Minute de eliminare: 4-4. Minaur: Vasile Viman, Irimus – Stamate 7, Campan 6, Asoltanei 4, Varady 3, Mihai 3, Foronea 2, Mustetea, Popescu, Babici, Micu, Vasile, Pop. Antrenor: Florin Mironescu.

Dupa trei victorii consecutive, Minaur a pierdut la Odorheiu Secuiesc in penultima etapa a Ligii Nationale si sunt “condamnati” sa termine campionatul sub locul 8. Daca ar fi castigat sambata la Odorhei, ar fi terminat in primele opt locuri si atunci ar fi participat la Cupa Romaniei. E drept ca nici acolo nu aveau o viata usoara, avand in vedere ca ar fi urmat sa intalneasca una dintre primele doua clasate, HCM Constanta sau UCM Resita, functie de locul ocupat, 7 sau 8. Acum nu mai trebuie sa-si faca astfel de socoteli, pentru Minaur s-a incheiat inca o editie de cosmar marcata in primul rand de criza financiara care, iata, pare sa nu se mai termine.

Din cate am priceput noi, perspectivele sunt si mai sumbre, conducerea clubului ia in calcul si varianta de a nu mai inscrie echipa in viitoarea editie a Ligii Nationale. Nici ca s-ar putea o mai mare rusine pentru Baia Mare si judet! O situatie imposibil de imaginat vreodata, dar foarte aproape ca in vremurile noastre sa devina realitate. O crunta si jenanta situatie. Mai ales ca nu se intrevede nicio speranta ca s-ar putea schimba ceva in bine. Dimpotriva.

Partida de la Odorhei a fost viu disputata, in care baimarenii si-au vandut scump pielea. Minaur a condus in primele minute, dupa care gazdele au pus stapanire pe joc si pe tabela. Asta pana in minutul 50, cand Minaur egaleaza si apoi preia conducerea, 21-20. Se merge cap la cap, min. 56, egal 24-24. Marcheaza Iuliu Varady, dar arbitrii anuleaza golul (semicerc), apoi inca unul inscris de Mihai (pasi). Altfel spus, arbitrii au intervenit in joc cu patru minute inainte de final, exact atunci cand echipa nedreptatita nu mai poate face nimic. Florin Mironescu spunea ca, dupa parerea lui, Minaur a fost privata de un rezultat pozitiv, dar ca nu doreste sa comenteze prestatia celor doi fluierasi. In situatia in care se afla echipa nici nu mai are rost sa o faca.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Solarul – interzis minorilor

Asculta acest articol Clientela saloanelor de frumusete sunt fete de pana la 16 ani Academia Americana de Pediatrie, Organizatia Mondiala

Sigla Informatia Zilei

Alegeri în țară

Asculta acest articol Primele rezultate parțiale oficiale ale scrutinului prezidențial de duminică vor fi făcute publice de Biroul Electoral Central,