Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii de la “Nicolae Iorga” au obtinut doua premii I la Festivalul de Creatie din San Remo

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ei au concurat la sectiunile proiect scolar, expozitie si eseuri

[slideshow id=3223]

In perioada 22-26 aprilie, la San Remo, Italia, a avut loc cea de-a 13-a editie a Festivalului Mondial de Creatie in Scoala. Un concurs dedicat institutiilor de invatamant implicate in activitati extrascolare si proiecte europene. Astfel, la aceasta ultima editie, elevii de la Scoala “Nicolae Iorga” din Baia Mare au participat la trei sectiuni ale concursului. Este vorba despe proiect scolar, expozitie si sectiunea de eseuri “Click Art”.

Elevii, indrumati de prof. dr. Rodica Pop si Georgeta Valean, au obtinut locul I pentru doua dintre aceste sectiuni. Este vorba de proiectul european “Aripi”, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Pasarilor, la sectiunea proiect Scolar si expozitia “Nasturi – O abordare veche a unui accesoriu nou”, la expozitie scolara.

Ambele proiecte au fost initiate si coordonate de prof. dr. Rodica Pop, cadru didactic la scoala sus mentionata.

“Este al treilea an cosecutiv in care reusesc sa obtin alaturi de elevii mei premiul pentru expozitie scolara. In acest an am obtinut loc I si cu proiectul “Aripi” si ne bucuram ca am reusit sa aducem aceste trofee in Baia Mare. Consider ca premiile reprezinta o mare reusita pentru invatamantul maramuresean”.

Vernisajul expozitiei  “Nasturi – O abordare veche a unui accesoriu nou” a avut loc luna trecuta la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie, fiind deschisa pana in 1 iunie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns