Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orientare in alergare – Maramuresenii au obtinut 15 medalii in Bulgaria

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In perioada 29 aprilie-2 mai, in localitatea bulgara Targovishte a avut loc concursul de orientare in alergare Cupa “Variant 5”. La competitie au participat peste 500 de concurenti de la cluburi din Bulgaria, Elvetia, Serbia, Romania, Rusia, Turcia si Ungaria. Aceasta competitie, la care au participat si sportivi de la cluburile CSS Baia Sprie si CS Electro Sistem Striinta Baia Mare, a fost un test in vederea selectionarii sportivilor pentru lotul national, in ultima zi fiind o etapa de Cupa Mondiala la seniori.

Cei 11 sportivi de la CSS Baia Sprie au reusit sa cucereasca sase medalii, dintre care patru de aur si cate una de argint si bronz, in timp ce reprezentantii clubului Electro Sistem s-au clasat de 11 ori pe podium, reusind trei medalii de aur si cate patru de argint si bronz.

La sfarsitul saptamanii, sportivii maramureseni vor participa, in localitatea nemteana Roman, la Campionatul National de noapte si echipe, care este si concurs de selectie pentru loturile nationale.

Rezultatele sportivilor de la  Electro Sistem Stiinta

Sprint

Locul 1< Vasile Hreniuc (M18)> locul 2< Cristian Brezian (M20), Ileana Jeler (F40)> locul 3< Catalin Farte (M14), Cristina Brezian (F18)

Medie Distanta

Locul 1< Ileana Jeler (F40)> locul 3< Teodora Roman (F16), Cristian Brezian (M20)

Lunga Distanta

Locul 1< Cristian Brezian (M20)> locul 2< Ileana Jeler (F40), Teodora Roman (F16)

Rezultatele sportivilor de la CSS Baia Sprie

Locul I< Patricia Carausan (F20)- probele de sprint, medie si lunga distanta> Cazian Bogdan – proba de sprint.

Locul II< Cazian Bogdan – proba de medie distanta si locul III – proba de lunga distanta.

S-au clasat in apropierea podiumului< locul 4 Mihai Tantar (M14), Madalina Horvath (F 18), Teodor Molnar (M18), toti  in proba de LD. Locul 5 – Mihai Tantar (M14) si Felician Bele (M16), ambii in proba de MD.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns