Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Au fost premiate proiectele scolare prezentate in cadrul expozitiei “Eco Fizica”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Au participat cu lucrari peste 200 de elevi de la sapte institutii de invatamant

[slideshow id=3341]

Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” (CENT) a organizat recent expozitia de proiecte scolare “Eco Fizica 2010”. Evenimentul face parte din proiectul scolar “Dinamica mintii asupra formelor fizice”, initiat in urma cu doi ani, in colaborare cu alte sase licee din Baia Mare. Ajunsa la a doua editie, “Eco Fizica” are ca scop dezvoltarea cunostintelor elevilor in domeniul fizicii.

Alaturi de elevii de la CENT, la expozitie au participat cu diferite inventii, proiecte scolare si experimente peste 200 de elevi de la sapte institutii de invatamant< Scoala Pribilesti, Scoala Generala “Dimitrie Cantemir”, Grupul Scolar “C.D. Nenitescu”, Scoala Generala “George Cosbuc”, Grup Scolar Tehnic, Scoala Generala “Gheorge Lazar” din Zalau si Colegiul Tehnic “Eliza Zamfirescu” din Satu Mare. Fiecare dintre lucrarile realizate s-a remarcat prin ceva anume, iar acum, la incheierea expozitiei, au fost acordate diplome tuturor participantilor atat la sectiunea proiecte, cat si la reviste scolare. De asemenea, au mai fost acordate diplome de onoare si pentru profesorii coordonatori de la fiecare institutie de invatamant participanta. Diplomele au fost inmanate de Carmen Silvia Muresan, cadru didactic la CENT si coordonatorul principal al proiectului. Evenimentul a fost gazduit de Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu”.

Copiii din Viseu au vizitat expozitia

Tot ieri, in paralel cu evenimentul de mai sus, elevii de la Scoala cu clasele I-VIII Nr. 7 si prescolarii de la Gradinita cu Program prelungit Nr. 1 Viseu de Sus au realizat activitatea “Prieteni prin joc si cuvant”. Manifestarea a constat intr-un recital de poezie, o prezentare de carte reunita in expozitia “Marile povesti ale Europei” si vizitarea Bibliotecii Judetene. Un alt moment al actiunii a fost prezentarea expozitiei de proiecte scolare, reviste, experimente si auxiliar didactic “Eco-Fizica”, proiect coordonat de profesoara Carmen Silvia Muresan si gestionare site profesoara Ana Elena Puscas. Sfarsitul activitatii a avut loc la Gradinita de Arta din Baia Mare, printr-un schimb de experienta intre cele trei institutii. Cadrele didactice implicate in activitate au fost Mariana Nasui si Violeta Pascu Maria Banjurec, Silvia Nasui, Rodica Huszak, Dochita Mircea, Lucia Oltean si Daniela Codrean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Controversata zi de marţi

Asculta acest articol În ultimele ore s-a desfăşurat un adevărat război între putere şi opoziţie privind data convocării birourilor reunite