Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Luni, sute de persoane au invadat sediul PSD Maramures

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=3440]

Aproape 350 de baimareni s-au perindat, luni dupa-amiaza, pe la sediul PSD Maramures. Nu a fost vorba de vreo actiune de protest, atat de frecvente in ultima vreme, ci de una aniversara. Colegi de partid, prieteni, cunoscuti sau simpli cetateni l-au luat la felicitat pe presedintele PSD Baia Mare, viceprimarul Mircea Dolha, care a pasit in al 42-lea an de viata.

Printre cei care i-au adresat urari de bine, noroc, sanatate si fericire s-au numarat prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Ludovica Parvu, vicepresedintele Anton Rohian, Calin Lupsa, fost consilier judetean, Maria Bondari, fost director al Inspectoratului Teritorial de Munca, Aurel Bizo – consilier local. Acestia sunt doar cativa dintre social-democratii care au luat parte la eveniment, pentru ca sediul partidului a devenit neincapator pentru numarul mare de persoane care au tinut sa-l felicite pe Dolha. Corul Asociatiei de pensionari CASPEV a dat startul momentului festiv. Dupa ce au cantat “Crai Nou” si “La multi ani”, pensionarii au tinut sa-i multumeasca lui Mircea Dolha pentru ajutorul neconditionat acordat persoanelor de varsta a treia, de fiecare data cand au avut nevoie.
“Va dorim pace si bucurie in familia dumneavoastra si, mai ales, in demersurile pe care le faceti pentru municipiul Baia Mare. Aveti rabdare, puneti-va planurile in mana lui Dumnezeu si veti reusi”, l-a incurajat Doina Pop, dirijorul Corului CASPEV.

Multi dintre participanti s-au aratat dispusi sa-l sustina pe Mircea Dolha pentru functia de primar al Baii Mari. “Domnului Dolha ii urez La multi ani, multa sanatate si sa se lupte ca noi il sustinem la Primaria Baia Mare”> “Succes in activitate si sa continue, sa nu cedeze celor care ii pun obstacole, sa mearga inainte, sa fie in frunte si sa conduca”> “Sanatate, bucurie si succes in viata. Si multa putere si curaj, sa se lupte cu astia care acum ne conduc asa cum ne conduc”.

“Sunt foarte emotionat pentru ca dumneavoastra v-ati facut timp sa veniti, sa inchinati cu mine un pahar de sampanie si sa gustati o felie de tort”,  le-a multumit aniversatul.

Mircea Dolha a tinut sa isi serbeze ziua de nastere mai intai in mijlocul colegilor de partid si abia apoi alaturi de familie si de prietenii apropiati. Dintre cadourile primite unul aparte a venit din partea academicianului Adam Puslojic, poetul sârbo-vlah recitând din creatia sa, dar si versuri apartinand lui Nichita Stanescu si George Bacovia.

Se poate spune ca, de ziua sa, Mircea Dolha a avut alaturi foarte multa lume, de la oameni obisnuiti la academicieni de renume.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns