Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Automobile si scutere furate din Italia au fost descoperite in Maramures

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Toate vehiculele au fost indisponibilizate

[slideshow id=3467]

In baza unor date si informatii detinute la nivelul IJPF Maramures, politistii de frontiera au organizat si desfasurat mai multe actiuni pe linia traficului international de autoturisme si alte autovehicule furate din strainatate, in vederea prevenirii si combaterii acestui fenomen. Politistii au depistat pe raza localitatilor Viseu de Sus si Baia Mare doua autoturisme marca Hyundai si Mercedes, iar la Punctul de Trecere a Frontierei Sighet trei scutere de diferite marci, toate furate din Italia.

In 26 mai, in jurul orei 14, a fost depistat in trafic pe raza orasului Viseu de Sus, un autoturism marca Hyundai, model Tucson, fabricat in 2005, cu numere de inmatriculare specifice Italiei. Detinatorul autoturismului, Augustin G., 29 de ani, din Baia Mare, incerca de catva timp sa-l vanda unor persoane din oras. Dar, in urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera maramureseni, prin Punctul de Contact Oradea, s-a constatat ca autoturismul in cauza este reclamat ca fiind furat din Italia din data de 2 noiembrie 2009. Autoturismul, in valoare de 15.000 euro a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramures pana la finalizarea cercetarilor.

In aceeasi zi, la ora 18, politistii au mai depistat in trafic un alt autoturism, marca Mercedes, model E 200, fabricat in anul 2006, cu numere de inmatriculare italiene. La volanul masinii se afla Florin R., 33 de ani, din Baia Mare. S-a constatat ca si acesta figureaza ca furat din Italia, din 3 aprilie. Masina, in valoare de 20.000 euro a fost indisponibilizata. In ambele cazuri s-au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt.

Trei scutere furate, depistate de politisti

Miercuri dupa-amiaza, pe sensul de iesire din Romania, la PTF Sighetu Maramtiei s-a prezentat Danut L., 25 de ani, din Ocna Sugatag, care conducea un moped marca Honda. Politistii de frontiera au constatat in urma verificarilor ca scuterul era reclamat ca furat din Italia la data de 1 noiembrie 2008. Al doilea moped, marca Piaggio Derby, furat din Italia la 10 februarie 2007, a fost depistat joi, in jurul orei 16. Cu el s-a prezentat Ovidiu T., 19 ani, din Sighetu Marmatiei, tot pe sensul de iesire din tara.

Tot joi, la numai doua ore de la acest eveniment, a fost depistat al treilea moped, marca Yamaha, condus de Adrian V., 27 de ani, din Ocna Sugatag. Avand suspiciuni, politistii de frontiera au facut verificarile de rigoare si au constatat ca si acesta figura ca reclamat furat din Italia din data de 28 ianuarie 2009.

Cele trei scutere, in valoare totala de 1.400 euro au fost indisponibilizate in vederea finalizarii cercetarilor. Cei trei tineri pomeniti mai sus, implicati in aceste cazuri, s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infractiunii de complicitate la furt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Fotbal. Liga I

Asculta acest articol Sambata Pandurii Tg. Jiu – FC Brasov, ora 15, GSP TV Otelul Galati – Rapid Bucuresti, ora

Sigla Informatia Zilei

Nici opozitia nu are solutii

Asculta acest articol De fapt nici opozitia nu are nicio solutie. Sindicatele nici pe atata. Singurele lor propuneri sunt “nu